Zeybek'ten toptancı hal esnafına ziyaret

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Toptancı Halindeki esnafları ziyaret ederek, 'Hayırlı İşler' diledi. Başkanımız Zeybek, ihtiyaç sahibi ailelere meyve yardımda bulunan hal esnafına da teşekkür etti.

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğüne bağlı Toptancı Hal Birimini Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner ve Zabıta Müdürü Taner Çelik ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Birim Sorumlusu Mustafa Yağdan’dan çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Daha Afyonkarahisar Yaş Sebze Meyve Komisyoncuları Başkanı Ali Çiloğlu ile birlikte Toptancı Halindeki esnafları ziyaret eden Başkanımız Mehmet Zeybek, esnafların taleplerini dinledi.  Esnaflara meyve yardımında bulunduğu için teşekkür eden Başkan Zeybek, belediye olarak ihtiyaç sahibi ve Covid-19 salgını dolayısıyla karantinada bulunan ailelere meyve paketi dağıttıkları hatırlattı. Hal esnafının da meyve yardımı yaparak dayanışma örneği sergilediğini söyleyen Zeybek, “Hal esnafımıza teşekkür ediyoruz. Zor durumda kalan hemşerilerimize destek oluyorlar. Birlik ve beraberliğin en güzel örneğini esnafımız sergiledi” dedi.

HAL ESNAFIMIZLA BİR ARAYA GELDİK

Toptancı Hal esnaflarını tek tek ziyaret ederek sorunlarını dilediklerini dile getiren Başkanımız Zeybek, şöyle konuştu; “Toptancı Hal Birimimizde çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldik. Yaş Sebze Meyve Komisyoncuları Başkanı Ali Çiloğlu ağabeyimizle birlikte haldeki esnaf kardeşlerimizi bir bir ziyaret ederek talep ve önerilerini aldık. Esnaf kardeşlerimiz sıkıntılarının olmadığını sadece yağmur ve kardan dolayı çatıda akıntının olduğunu ifade ettiler. Havaların iyi olduğu bir esnada çatıyı komple elden geçireceğiz. Ayrıca Ali Çiloğlu ağabeyimiz biz ne zaman gelsek bizimle birlikte hareket ediyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinin sona ermesini ve esnafımızın daha güzel işler yapmasını temenni ediyorum” dedi.

BAŞKANIMIZ BİZLERE HER ZAMAN DESTEK OLUYOR

Yaş Sebze Meyve Komisyoncuları Başkanı Ali Çiloğlu, Başkan Mehmet Zeybek ve beraberindekilere esnafları ziyaret ettikleri için teşekkür etti. Afyonkarahisar Toptancı Halinin Ege bölgesinin en güzel hali olduğunu dile getiren Çiloğlu, Başkan Zeybek’in hal esnafına gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti. Çiloğlu, “Başkanımız bizlere her zaman destek oluyor. Bu günde hal esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını diledi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bir an önce korana virüs salgınının da bitmesini temenni ediyorum” diye konuştu.