Zeybek, sözünü tutuyor

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek seçim çalışmaları sırasında problemleri yerinde çözeceğiz mesajı vermişti. Mehmet Zeybek sözünü tutuyor.

Dün Cuma namazından çıktıktan sonra Yeşilyurt Mahallesiniz ziyaret eden Başkan Zeybek, mahallenin eksiklerini yerinde tespit etti.
 
Mehmet Zeybek’e AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Merkez İlçe Başkanı , Gençlik Kolları Başkanı , Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş’da eşlik etti.  Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Yusuf Gökhasan mahalle sakinleri ve birim amirlerinin katılmış olduğu ziyarette problemleri Başkan Zeybek’e aktardı. Zeybek’te yapılması gerekli olan çalışmalara ilişkin talimat verdi.
 
Zeybek açıklamasında ; hiç bir mahallemiz arasında kesinlikle ayrım gözetmedik. Şehrimizin tamamını hizmet etmek için çaba harcadıklarını Belediye işi gönül işi sloganıyla hemşehrilerimizle hemhal oluyoruz. Bu hafta Cuma namazı çıkışı mahalle muhtarımız ve Afyonkarahisar’lı vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Talep tavsiye ve isteklerini yerinde alıp, ilgili ekip arkadaşlarımızı görevlendirdik. Yerinde oturan değil, sahada çalışan bir Gönül Belediyeciliği anlayışını Allah'ın izni ve milletimizin desteğiyle hayata geçirmeye devam etmekteyiz” dedi
 

mehmet zeybek