Zeybek, Sokaklarını karış karış dolaşıyor

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar sokaklarını adeta karış karış dolaşmaya devam ediyor.

Zeybek Başkan Karaman Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş Cuma namazı çıkışı vatandaşlarla bir araya geldi. Zeybek Başkan’a mahalle sakinlerinin ilgisi yoğun oldu. Ziyarette Mahalle Muhtarı Şengül Neşe Yılmaz ve yurttaşların kendine yönelttiği hevesleri dinleyen Başkan Zeybek istek ve önerilere dair alakalı birim amirlerine talimat verdi.

Milletvekili Ali Özkaya ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaman Mahallesi Muhtarı Şengül Neşe Yılmaz mahallenin otopark problemine ilgi çekti. Belediye binasının mahalle sınırları içersinde olduğundan ötürü sorun yaşamadıklarını ifade eden Muhtar Yılmaz, desteklerinden ötürü Milletvekili Ali Özkaya, Zeybek Başkan ve ekibine teşekkür etti.

OTOPARK SORUNUNU İSTİŞARE EDİLDİ

hiçbir mahallemiz arasında fark gözetmeden Afyonkarahisar’ın tamamını hizmet etmek amacıyla koştuklarını ifade eden Başkan Zeybek ise “Belediye işi gönül işi’ sloganıyla hemşehrilerimizle hemhal oluyoruz. Bu hafta Cuma namazımızı Milletvekilimiz Ali Özkaya, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Ziya Coşkun Karadeniz ve ekip arkadaşlarımızla Karaman Camii’nde eda edip, akabinde mahalle muhtarımız ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Mahallemizde muhtarımızın da dile getirdiği gibi yapılaşmadan ötürü ciddi bir otopark meselesi var, müştereken çözüm yolları üstüne istişarede bulunduk. Önümüzdeki zamanlarda karar kıldığımız üzere uygulamaya geçeceğiz. Rahatlama olursa aynı şekilde devam edeceğiz, eğer olmazsa değişik bir yöntemle bu meselesi çözemeye çalışacağız. Yerinde oturan değil, sahada çalışan bir Gönül Belediyeciliği anlayışını Allah'ın izni ve milletimizin desteği ile yaşama geçirmeye devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ise Karaman Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini aldıklarını söyledi. Milletvekilimiz Özkaya, halkımızla Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimizle şehrimizin problemini çözmeye ve Afyonkarahisar’ı bir arada yönetmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

mehmet zeybek karış karış sokakları dolaşıyor