Zeybek, Sevimli dostlarımıza lütfen dikkat edin!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kış ayının yüzünü göstermesi ile beraber araçların motor bölümüne ısınmak için giren kedilere karşı dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu

Afyonkarahisar Belediyesi olarak sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Mehmet Zeybek, sokak hayvanlarının beslenmesi için belediyeye bağlı Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin zaman kavramı olmaksızın çalıştığını dile getirdi.

Özellikle soğuk hava koşullarında ısınmak için araçların motor kısmına giren sevimli dostlarımıza karşı dikkatli olmamız gerektiğine vurgu yaptı. Özellikle sokak hayvanlarımızdan kedilerin ısınmak için araçların motor kısımlarına giriyorlar. Araç sahiplerimiz bu soğuk havalarda araçlarını çalıştırmadan önce kaputa vurarak bir dakika beklemelerini istiyoruz. Çünkü ısınmak için motor kısmına giren kedi ve benzeri hayvanların ölümlerine sebep olmayalım. Bu konu da araç sahiplerimizin ve halkımızın daha duyarlı ve hassas davranmalarını talep ediyoruz dedi.

mehmet zeybek