Zeybek, Afyonkarahisar Engelliler Dernek Başkanlarını kabul etti

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek engelliler dernek başkanlarını belediye binasınında bulunan makamında kabul etti.

AFYONKARAHİSAR Belediye Başkanı Mehmet Zeybek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Yasin Evcin, AFYONKARAHİSAR  Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Muhammet Mustafa Başyiğit, Engelliler Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri ve ilimizdeki engelliler dernek başkanları belediye binasınında bulunan makamında kabul etti.
 
Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mehmet Zeybek, konukları ile yakından ilgilendi. Tüm engelli bireylerin engelliler gününü kutlayan Başkan Mehmet Zeybek,  Afyonkarahisar Belediyesi'nin engelli bireylere yönelik çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi. Huzurlu ve güvenli bir toplum olmanın yolunun engelli insanlarımızın, toplumun ayrılmaz birer parçası haline getirilmesi ile mümkün olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, toplumu oluşturan her bireyin eşit hak ve özgürlüklere sahip olduğunu hatırlattı.