Zeybek Afyon'da kamp yapan Ampute Milli Takımını ziyaret etti

TAKİP ET

Sporun başkenti Afyonkarahisar yaz kampı dönemiyle birlikte birçok futbol kulübünü misafir etmeye devam ediyor.

Sporun merkezi Afyonkarahisar, milli takımları misafir etmeye devam ediyor. Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde bulunan Ampute Milli Takımımız, kamp adresi olarak yine Afyonkarahisar'ı seçti. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 9.ayda Polonya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası için Kocatepe Spor Kompleksimizde kampa giren Milli Takımı ziyaret etti.

Ampute Milli Takımımızı şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duydugunu ifade eden Zeybek, Bayrağımızı gökyüzünde dalgalandıran gazilerimize her türlü imkânı sunmaya hazır olduklarını ifade etti. Şehrimizi tercih eden Ampute Futbol Takımımızın idareci ve yöneticilerine teşekkür eden Başkan Zeybek, sporcularla yakından ilgilendi.

Afyonkarahisar’ın kamp yapan takımlar için havası ve iklimi açısından son derece ideal bir şehir olduğuna söyleyen Mehmet Zeybek, “Geçtiğimiz sene, 80’e yakın takım Afyonkarahisar’da kampa girdi. Bize standartlara uygun iki tane daha antrenman sahası yapılırsa Süper Lig takımlarının da şehrimizi tercih edebileceği söylendi. Onlarında ihalesini yaptık. Şehrimize iki antrenman sahası da kazandıracağız. Bu vesileyle Ampute Milli Takımımızı Afyonkarahisar’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade ediyor, tüm sporseverleri şehrimize bekliyoruz” dedi

ampute ampute milli takımı ampute futbol ampute milli takımı afyon kamp