Zafer Stadyumu ve antrenman sahalarının tahsisi uzatıldı

TAKİP ET

Mülkiyeti hazineye ait olan Kocatepe Spor Kompleksinde yer alan Zafer Stadyumu ve antrenman sahalarının tahsisi 1 sene daha uzatıldı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci arasında yenilenen protokolle bir sene süre ile tahsisi gerçekleşen Zafer Stadyumu ve antrenman sahalarının her türlü bakımı ve kiralanmasını daha evvelce bulunduğu gibi tekrar Afyonkarahisar Belediyesi aracılığıyla yapılacak.

Spor Kompleksi'nin yaz kampının gözdesi bulunduğuna ilgi çeken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; zaferin, termalin, mermerin ve lezzetin başkenti olan Afyonkarahisar’ın, spor turizminin de başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Spor yatırımlara verdiği önemin, takımların Afyonkarahisar'da kamp yapma talebi ile taçlandığını ifade eden Zeybek Başkan, kentimizi her anlamda Dünya'ya tanıtma çalışmalarımızı spor bölümünde da sürdürdüklerini dile getirdi.

Tesis imkânları, doğası, serin havası ve sporcu beslenmesiyle Afyonkarahisar'ın üst seviye bir kent bulunduğuna ilgi çeken Başkan Zeybek, protokolün hayırlı olmasını diledi.

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı’nın da katıldığı protokol imza töreninde Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ederek protokolün spor kenti Afyonkarahisar’a hayırlar getirmesini temenni etti.