Yusuf Ziya Yüce öğrencilerle buluştu

TAKİP ET

Limak Enerji Kurumsal Etkileşim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iletişim öğrencileriyle buluştu.

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşen etkinlike Limak Enerji Grubu Kurumsal Etkileşim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, Kurumsal Etkileşim Ekip Lideri Can Ginyol, kurumsal etkileşim eksperleri Aygül Kumova, Burcu Sekmen, Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Yılmaz, Müdür Yardımcısı Seda Yılmaz, halkla temaslar, gazetecilik ve radyo televizyon bölümü öğretmenleri ile alakalı alan öğrencileri katıldı.

Halkla temaslar, gazetecilik ile radyo ve televizyon öğrencilerinin sektöre dair sorularını yanıtlayan Yusuf Ziya Yüce öğrencilere etkileşim mesleğine dair mühim açıklamalarda bulundu. Halkla İlişkilerin kurumlar yönünden önemini sık sık altını çizen Yüce, halkla temaslar ve kurumsal etkileşim birimlerinin bir firmanın olmazsa olmaz parçalarından olduğunu dile getirdi. Halkla İlişkiler birimlerinin firmaların çoğu bölümünde etkinlik yürüttüğünü bildiren Limak Enerji Grubu Kurumsal Etkileşim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, "Halkla temaslar birimleri kurumların sosyal medya etkinlikleri, kurum içi, kurum dışı etkileşim ve sosyal mesuliyet etkinliklerinde etkin rol oynuyorlar ” dedi.



GELECEK ARTIK DİJİTAL DÜNYADAN GEÇİYOR

Dijital dünyanın süratle geliştiğini altını çizen Kurumsal Etkileşim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, dijitalleşmeye ayak uydurmamızın firmaları ve kişileri her vakit bir ismim öne çıkardığını bildiren Yüce, “Her vakit gündemi yakından takip etmeliyiz. Dijitalleşmeyi bilmeyen bir etkileşim uzmanının olması olası olamaz. Dijital dünyanın sizlere sunmuş olduğu olumlu imkanlardan yararlanmanız çok mühim ”dedi.

Öğrencilerin lise vakitlarında aldıkları staj eğitimlerinin üniversite vakitlarında yarar sağladığını bildiren Yusuf Ziya Yüce; lise döneminde uygulanan stajlar, öğrencilerin eğitim hayatlarında çok mühim bir etken. Staj eğitimleri öğrencilerin kendi becerilerini geliştirmeleri ve kendilerini tanıyabilmeleri yönünden çok mühim, sektörde bir ismim öne geçebilmenin bireyin kendini donanımlı duruma getirebilmesi ve çok yönlü olması ile olası olduğunu belirtti

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin öğrencilere sunmuş olduğu imkanlardan övgüyle söz eden Yüce, “lise sıralarında bu imkanlarla okumanız sizler amacıyla büyük bir üstünlük sağlıyor. Bu şartlar yalnızca üniversitelerin etkileşim fakültelerinde varken, sizler lise de bu şartlara sahipsiniz bu şartları da değerlendirmeniz de yarar var” dedi.
Sektör tecrübelerini geleceğin etkileşimcileri ile paylaşan Kurumsal Etkileşim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, 'hedefinize odaklanmanız ve sevdiğiniz işi layıkıyla yapmanız en mühim kural' diyerek sözlerini tamamlandı.

Yıldırım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Yılmaz kıymetli bilgilerini öğrencilerle paylaşan Yusuf Ziya Yüce’ye teşekkür etti. Geleceğin halkla temaslar eksperlerinı, gazetecilerini ve televizyoncularını yetiştirdiklerini bildiren Yılmaz, "Şu an yaptığınız çalışmalarla gelecekte olacağınız yeri belirleyebilirsiniz. her vakit hayal edin, bundan 10 yıl sonra nerede olabileceğinizi hayal edin ve o hayalinize ulaşmak amacıyla neler yapmanız gerekliliğini şuandan zihninizde canlandırın. Bu tamamıyla sizlerin elinde ” dedi.