Yurdunuseven; Büyük Zafer'in Manası Afyonkarahisar İçin Başkadır

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven, düzenlemiş olduğu belde ve  köy ziyaretleri ile Zafer Haftası dolayısıyla düzenlenen programlar hakkında bir mesaj yayımladı.Yurdunuseven mesajında; "99. Yıl önce olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin müreffeh yarınlarına yürüyoruz." sözlerini kaydetti.

26. Ağustos itibariyle başlayan Zafer Haftası etkinliklerine katılarak belde ve köylerde programlar düzenleyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven, yazılı bir mesaj yayımladı. Yurdunuseven;

"Türk Milleti için amansız mücadeleleri, destanlaşmış sayısız hikayeyi ve zaferi içerisinde bulunduran Zafer Haftası'nın Afyonkarahisar'ımız da çok ayrı bir yeri var. Bağımsızlık ateşinin yakıldığı yer olarak kabul edilen Afyonkarahisar, Kocatepe'de kazanılan zafer ile de zaferin kazanıldığı topraklar olmuştur. 99 yıl önce yaşanan Büyük Taarruz esnasında Türk Ordusu'nun bu topraklarda vermiş olduğu amansız mücadelenin ruhu şehrimizin her köşesinde hissedildiğinden dolayı, Büyük Zafer'in Afyonkarahisar için manası çok başkadır. Bu topraklarda yetişen herkes gibi bizlerde, ecdadımızın, vatanımızın bağımsızlığı için vermiş olduğu çetin mücadelelerin ve zorlukların hikayeleriyle büyüdük. Bu vesileyle istiklal ve istikbalimiz için kahramanca savaşan tüm ecdadımızı rahmetle anıyorum."dedi.
100. Yıla Emin Adımlarla Yürüyoruz

Zafer Haftası içerisinde Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine katılan TİHA Akıncı'ya da dikkat çeken Yurdunuseven; "Tüm dünyaya haykırdığımız bağımsızlığımızın ardından yakın tarihimiz boyunca türlü oyunlar ve yaptırımlar ile Yüce Türk Milletini geride bırakmak, boyunduruk altına almak isteyenlerle 99 yıl önce ecdadımızın yaptığı gibi bizler bugün hala mücadelemizi sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde "Vakit Milletin Vakti" şiarıyla çıktığımız yolda Zafer'in 100. yılına daha emin ve sağlam adımlarla ilerliyoruz. Bir çok alanda olduğu gibi bilhassa "İnsansız Hava Araçları Teknolojisi" alanında dünyada öncü güç olmayı başaran bir devlet olduk. Bu alanda büyük işler başaran İHA, SİHA ve TİHA'larımızda emeği geçen tüm herkese yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

İlk Günki Gibi Milletimizle Yürüyoruz
İscehisar, İhsaniye ve merkeze bağlı beldelerde ziyaretler düzenleyen Yurdunuseven; "Hep söylediğimiz gibi yola "Millete Hizmet" şiarıyla çıktık. Her geçen gün milletimiz için ne yapabilir, yaptıklarımıza ne katabiliriz diye düşünüyor ve planlıyoruz. Bu düsturla çıktığımız yolda Afyonkarahisar'ımız için çok güzel işler başardık.İscehisar'ın köylerinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını da yerinde inceledik. Şehrimizin tüm köylerini sıcak asfaltla buluşturmak için çalışmalarımız sürüyor. Yine mermerin merkezi olan İscehisar'a verimliliği artırmak kayıpları azaltmak amacıyla kazandırdığımız Mermer Akademisi'ni de ziyaret ettik. Mermer Akademisi'nin de sektöre inanılmaz katkıları oldu. Yine başka bir nokta olan Emre Gölü'nde ziyaret ettiğimiz ve katıldığımız balon turu ile yine burada çok güzel bir iş başardığımızı görüyoruz. Emre Gölü ve Ayazini'de Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek öncülüğünde yaptığımız işler neticesinde sadece ülkemizin değil dünyanın dikkatini buraya çekmeyi başardık ve daha fazlasını da başaracağız Allah'ın izniyle. Bu nokta şehrimizin turizmi ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak. Bir yandan proje ve yatırımları sürdürürken bir yandan da yapımını planladığımız projeler üzerine hemşerilerimizin fikrini almak, taleplerini dinlemek üzere şehrimizin sokaklarını karış karış gezmeye devam ediyoruz. Sülümenli, Çavdarlı, Büyükkalecik ve Küçükkalecik'te vatandaşlarımızla bir araya geldik.  Vatandaşlarımızın taleplerini, köy ve kasabalarımızın doğabilecek ihtiyaçları üzerine değerlendirmelerimizi gerçekleştirdik. Hep söylediğimiz gibi milletimizle birlikte yürüyecek, daha nice benzersiz işi gerçekleştireceğiz." dedi.

ibrahim yurdunuseven ak parti zafer haftası