Yücel Süleyman Usta hayatını kaybetti

TAKİP ET

Bir süredir Covid-19 virüsü nedeni ile tedavi gören Gazeteci Yücel Süleyman Usta hayatını kaybetti . Annesi Nurhayat Usta'nın da 4 saat sonrada vefat ettiği bilgisine ulaşıldı

55 yaşındaki Gazeteci ve Akit TV'nin eski sunucusu olan Yücel Süleyman Usta istanbul’da Corona Covid-19 virüsü nedeni ile dün hayatını kaybetti. 

Yücel Süleyman Usta 29 Mart 2020 günü sosyal ağ hesabından, “Son test sonucum maalesef pozitif çıkmıştır. Hastaneye karantinaya kaldırılıyorum. Önce Allah’a sonra sağlıkçılara emanetim. Dualarınızı esirgemeyin” gönderisini paylaşmıştı.

Süleyman Usta, Akit TV’de Sümenaltı ve Haber Analiz gibi programlara imzasını atmıştı.

ANNESİ DE 4 SAAT SONRA VEFAT ETTİ 

Yücel Süleyman Usta’nın şeker hastası olduğu öğrenilen annesi Nurhayat Usta gazetecinin yaşama veda etmesinin ardından dört saat sonra hayata veda etti. Nurhayat Usta'nın ayrıca şeker hastası olduğu bilgisine ulaşıldı 

Yücel Süleyman Usta ve annesi Nurhayat Usta bugün kılınan cenaze namazı sonrası Kanlıca Mezarlığı’na defin edildi. 

SEVENLERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN ÜZÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI 

Moral Fm : Bir süredir Covid-19 tedavisi görmekte olan eski programcılarımızdan Yücel Süleyman Usta'nın vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dileriz.

Rize Pazarköy : "Vatan Sevgisi İmandandır" Mekanın Cennet Olsun Yücel Süleyman Usta

Ayrıca , Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan Akit Tv program yapımcısı Süleyman Usta’nın vefatı nedeni ile taziye açıklamasında bulundu. 

gazeteci yücel süleyman usta covid-19