Yiğit Akü'nün Sahibi Fatih Yiğit Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Yiğit Akü'nün sahibi genç iş adamı Fatih Yiğit (36), Kütahya yolunda meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

Bu üzücü olay, iş dünyasında büyük bir yasa neden oldu. Sosyal medya üzerinden taziye mesajları paylaşıldı. Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, sosyal medya hesabından "Eskişehir'in genç iş insanlarından, Yiğit Akü'nün sahibi Fatih Yiğit'in Kütahya yolunda geçirdiği trafik kazası sonucunda vefat ettiğini öğrendim. Genç yaşta hayatını kaybeden Fatih Yiğit'e Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum" şeklinde bir paylaşım yaparak duygularını dile getirdi.

ESGİAD (Eskişehir Genç İşadamları Derneği) ise "Ailemizin değerli bir üyesi, geçmiş dönem Başkan Vekilimiz Fatih Yiğit'i kaybettik. Acımız çok büyük. Değerli dostumuza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz" açıklamasını yaptı.

Eskişehir Sanayi Odası da "Üyemiz Yiğit Akü'nün sahibi Fatih Yiğit'in Kütahya yolunda geçirdiği trafik kazasında vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Genç yaşta hayatını kaybeden Fatih Yiğit'e Allah'tan rahmet diler, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

fatih yiğit fatih yiğit eskişehir fatih yiğit trafik kazası fatih yiğit kimdir fatih yiğit yiğit akü