YEREL MEDYA SAHİPLERİ VE TEMSİLCİLERİ KADINANA'DA BULUŞTU!..

TAKİP ET

Afyonkarahisar Basın Kuruluşu sahibi ve temsilcileri Kadınana Gazetesinde bir araya gelerek, hem gündeme ilişkin konuları görüştüler, hem de Kadınana gazetesi Muhabiri Nuri Kuzu'nun askere gitmesiyle ilgili duaya katıldılar.

Afyonkarahisar Basın Kuruluşu sahibi ve temsilcileri Kadınana Gazetesinde bir araya gelerek, hem gündeme ilişkin konuları görüştüler, hem de Kadınana gazetesi Muhabiri Nuri Kuzu’nun askere gitmesiyle ilgili duaya katıldılar.

Kadınana Gazetesi kurucusu ve Yazı İşleri Müdürü Canser Kuzu, ilimiz basın yayın kuruluşu sahibi ve çalışanlarını Kadınana Gazetesinde konuk etti.

Hem çalışan Gazeteciler günü nedeniyle, hem de Gazetemiz Muhabiri Nuri Kuzu’nun askere gitmesi vesilesiyle düzenlenen dualı toplantıya, Türkeli Gazetesi Sahibi H.Hakkı Özsoy, Gazete 3 ve Kanal 3 sahibi Hüsnü Serteser,  Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt, Odak Gazetesi sahibi Mehmet Emin Güzbey,  Hisar Gazetesi sahibi M. Emin Birliktir, Ana Haber Gazetesi Yöneticisi Ahmet Arpacı ve Şule Akan, Basın İlan Kurumu Afyon Şube Müdürü Selami Çalışkan, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdiresi Münire Şerife Burcu, Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Başkanı İsmail Ögeday, AGC İkinci Başkanı İsmail Akar, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık ve personeli, Gün FM Sahibi Fadime Akar, Faruk Bangir, Bolvadinli Gazeteciler Ertuğrul Sevim, Hidayet Doğruyol, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve üyeleri, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, Ulusal ve Yerel basın kuruluşu temsilcileri katıldı.  

Kadınana Gazetesinde bir araya gelen İlimiz Basın yayın kuruluşu temsilcileri, Televizyon, Radyo ve İnternet Haber Gazetecileri birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Buluşmada Canser Kuzu, ‘Hatırımıza sayarak, duamıza katılan ve davetimize iştirak eden tüm mesleki büyüklerime ve sevgili meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi

Kadınana gazetesindeki buluşmada İlimizdeki basın kuruluşu temsilcileri, kamu kurumlarında görev yapan Basın Kuruluşu çalışanları, Radyo, Televizyon ve İnternet Habercileri bir araya gelerek hem gündeme ilişkin konularda bilgi alış verişi yaptılar, hem de Muhabir Nuri Kuzu’nun askere gitmesi vesilesiyle okunun duaya katıldılar.

İlimizdeki basın kuruluşlarının sorunlarının da görüşüldüğü buluşmada, konuşan Canser Kuzu, tüm mesleki büyüklerine ve meslektaşlarına davetine icabet ettikleri için teşekkür etti.

Basın kuruluşları olarak birlik ve beraberliği büyük önem verdiğimizin bir göstergesi olarak Kadınana gazetesinde buluşmanın kendisi ve meslektaşları için güzel bir an olduğunu söyleyen Kuzu; “ Hepimiz bir ve beraberiz. Sorunlarımızı çözecek olanlarda bizleriz. Allah’ın izniyle bu birlik ve beraberliğimiz güçlenerek devam edecektir” dedi.

Buluşmada, Ana Haber Gazetesi yetkilisi Ahmet Arpacı, dua okuduktan sonra Basın kuruluşu temsilcileri Canser Kuzu’ya böylesine güzel bir ortam ve buluşma organize ettiği için teşekkür ettiler, hem de Kadınana Gazetesi Muhabiri Nuri Kuzu’ya şimdiden hayırlı teskereler dilediler.