Yeniden Refah Partisi'nden İstanbul'a Sürpriz Aday!

TAKİP ET

Türkiye'nin önemli bir dönemeçte olduğu 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'un kaderi belirleniyor.

DEM Parti'nin aday göstermesiyle birlikte İstanbul'da büyük bir rekabetin yaşanması beklenirken, gözler AK Parti ile ittifakta anlaşamayan Yeniden Refah Partisi'ne çevrildi. Son bilgilere göre, Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul adayı olarak Elif Erbakan'ın belirlendiği konuşuluyor.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin adayları netlik kazanmaya başlıyor. AK Parti ile ittifak yapmayacaklarını açıklayan Yeniden Refah Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirleme sürecinde Elif Erbakan ismi üzerinde yoğunlaştı. Bu gelişmeler, yerel seçimlerin heyecanını artırıyor.

İstanbul'un Beklenen Adayı: Elif Erbakan

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul adayı olarak belirlenen Elif Erbakan, siyasetin nabzını daha da yükseltecek gibi görünüyor. Necmettin Erbakan'ın kızı ve Fatih Erbakan'ın ablası olan Elif Erbakan'ın adaylığı, partinin stratejik hamlelerinden biri olarak yorumlanıyor.

Adaylık Resmiyet Kazanıyor

Elif Erbakan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak atanmasının resmiyet kazanması için Yeniden Refah Partisi, yarın 11.00'da Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek aday tanıtım toplantısında duyuru yapacak. Bu toplantı, partinin önemli bir dönemeçtir ve siyasi arenada büyük yankı uyandırması beklenmektedir.