Yeni Sigara Zammı Duyurusu: Fiyatları Ne Olacak?

TAKİP ET

Sigara zammıyla ilgili son dakika haberlerinin duyurulduğu, zamma uğrayan fiyatların güncellendiği ve Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı'nın Twitter üzerinden bu gelişmeyi duyurduğu bir haber. Sigara kullanıcıları, zam sonrası güncellenmiş sigara fiyatlarını oldukça merak ediyor."

Yeni Sigara Zammı Başladı - Fiyat Listesi Güncellendi

Tutun ürünleri kullanıcıları tarafından oldukça yakından takip edilen sigara zammı hakkındaki son dakika bilgileri tek tek yayınlanıyor. Erol Dündar, Tekel Bayiileri Yardımlaşma Derneği'nin lideri, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla sigara fiyatlarına zam yapılacağı bilgisini aktardı. Zam haberlerinin duyulmasıyla birlikte, güncellenmiş sigara fiyatları, kullanıcılar tarafından internet üzerinde sıklıkla araştırılmaya başlandı. Merak edilen konulardan bir diğeri ise, "Günlük sigara fiyatları ne kadar oldu?" İşte, 1 Kasım 2023 itibariyle sigara zammının ardından güncellenmiş fiyatlar.

Güncellenmiş sigara fiyatları, zamın ardından merak konusu oldu. Fiyat zamları hakkında bir açıklama, Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından yapıldı. Bu gelişmeyi izleyen yeni fiyatların ayrıntıları da sorgulanıyor. İşte, güncellenmiş en düşük ve en yüksek sigara fiyatları.

SİGARA FİYATLARINDA ZAM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sigara zammının ne zaman başlayacağı hakkında henüz bir markadan resmi bir açıklama yapılmış olmasa da, Erol Dündar, Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği'nin başkanı, sigara markalarına 5 TL'lik bir zam yapıldığını Twitter hesabından duyurdu.

SİGARA ZAMMI NE ZAMAN YÜRÜRLÜĞE GİRECEK?

Sigara zammının ne zaman yürürlüğe gireceği hâlâ belirsiz.

EKİM'DE BİR ZAM DAHA UYGULANDI

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Ekim ayında, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, "Sigara çeşitlerinin bazılarına 5 TL zam uygulanırken, diğerlerine de zamın yolda olduğunun" altını çizdi.

sigara zammı sigara zamları sigara zammı kasım 2023 sigara zam geldimi sigara zam son dakika