Yazar Özge Avcu yazdı: Ruhun ve Sen - Öz Manzara

TAKİP ET

Yazar, Aile ve Sosyal Yaşam Danışmanı, ICF Akredite İlişki koçu ve Aile koçu Özge Avcu; ilişkilerden önce kendimizi keşfetmemizi ve geçmişte yaşanan tüm soruları NLP (Bilinçaltı Programlama) ve sevgilisi EFT (Duygusal Özgürlük) teknikleriyle şuan da dönüştürmenize yardımcı oluyor.

Online satışlardan ulaşabileceğiniz kişisel gelişim kitabı RUHUN VE SEN: negatif düşüncelerinizi, geçmişe takılıp kalmamanızı ve  şimdinin gücüyle geleceğinizi inşa etmenize katkı sağlıyor. "Yaşam boyunca her bireyin kendini keşfetmesi, beden zihin ve ruh olarak bir bütün olabilmeyi, güçlü ve güçsüz yönlenerinizin farkına varmayı ve her zaman kendinizi geliştirmenizi tavsiye ediyor. Kendini tanımayan ve henüz keşfedemeyen kişiler hayatı tam anlamıyla kaliteli yaşayamamıştır" diyor. Zihninin kuyularına vardığında orada neler olduğunu gör, anla ve kabullen. Kabullenmeden ve anlamadan değişim asla mümkün olmaz. Dudaklarından çıkan her söz bir sihir. Bunları mucizelerin için kullan. İmkansız ve olmaz deme. İste, hayal et ve sorgulama. Evrenle sistem istediğini sana gönderebilmek için işbirliği yapar. Kendine koşulsuz inan ve sev. Gelecek var ise bu senin elinde. Hayallerini ve hedeflerini kendin için süsle. Kalbinden ve ruhundan gelen seslere kulak ver. Kendinden kaçma. Ruhunda senin için neler olduğunu gör. " diyor genç yazar.

Kişisel gelişim kitabıyla bireylere farkındalık kazandırırken, bir diğer kitabı her duyguya bir şiir kitabı ÖZ MANZARA: aşk, sevgi, acı, hüzün, mutluluk, azim, başarı, hayaller hepsini bu şiir kitabıyla okurlarına sunuyor. 

Evlilik ve flört dönemleri için İlişki ve Aile Koçu'nun sizlere tavsiyeleri var...

"İlişkinin her sürecinde kendinize ve partnerinize karşı her zaman dürüst olun. Sevgi, saygı ve ilgi gösterin. Sorunlarınızı ayrılarak yada boşanarak değil kendinizi net bir şekilde ifade ederek partnerinizi içtenlikle dinleyerek ortak çözümler bulun. Boşanmak yada ayrılmak en kolayıdır. Olması gereken ise ortak çözümler ilişki bütünlüğünü koruyabilmektir. Sevginizi söyleyin ve gösterin. Sadık olun. Sevmek bir seçimdir. Önce kendinizi sevin daha sonra hayatınızda sizin için önemli olan kişileri sevin ve bunu gerçekten gösterin. 

"Sevgilerimle. "

Özge Avcu Ruhun ve Sen Öz Manzara