Yataş'la Uykular Daha Rahat

TAKİP ET

Yataş ülkemizde bilinen en eski ve köklü yatak üretimi yapan firmalar arasında yer almaktadır

Yataş, Yavuz Altop tarafından Kayseri’de kurulup, üretim hayatına 1975’de başlamıştır.

Firma müşteri memnuniyetini temel ilke edinip, müşterilerine kaliteli ürünler sunma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Ayrıca sürekli yenilikleri izleyip, alanında gelişen teknolojisi ve günden güne artan kapasitesiyle genç ve canlı bir firma olarak yatak, ev tekstili, mobilya ve salon takımı sektörlerinde liderliğini korumaktadır. Tüketici kitlesini gün geçtikçe genişleten Yataş, ürün üretiminde konfor ve kaliteyi bir araya getirip, üst düzey rahatlık sunmaktadır. Üretimine yakın bir geçmişte başladığı köşe takımları ve kanepe modelleri, şık ve zarif duruşlarıyla  büyük beğeni kazanmaktadır.

Rahat Uyku Düşlenir, Yataş Gerçekleştirir

Yaşam kalitesini artıran Yataş grup, günümüzde Enza Home ve Yataş Bedding olmak üzere, iki farklı konseptteki mağazalarıyla müşterilerinin karşısına çıkmaktadır.

Günümüzde ülke genelinde yüzlerce mağazaya sahip olan  Yataş sektörde pek çok ilke imza attığından, güvenilirlik oranı oldukça yüksektir. Yataş yatakları, ihracatı gerçekleştirilen ilk yatak markaları arasında yer almakta, kampanyalar günden güne her bütçeye ve her kesime hitap edebilecek biçimde belirlenmektedir. Böylece Yataş ürünleri birçok evde tüketici karşısına çıkmaktadır.