Yasak aşk cinayetle bitti !! Esra Erol'a çıkmıştı !!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde İdris Coşgun isimli şahıs , evini av tüfeği ile basan Ali Keskin'i silahla vurarak öldürdü.

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde İdris Coşgun isimli şahıs , evini av tüfeği ile basan Ali Keskin'i silahla vurarak öldürdü.

 

Olayın ardından kaçan İdris Coşgun, kısa sürede jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Ali Keskin'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ndeki Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

 

OLAYLARIN GELİŞMESİ : 

Ortalama dört ay önce Ali Keskin'in Atv'de yayınlanan Esra Erol'da programına çıkarak nikahlı eşinin İdris Coşgun ile kaçması sonrası ve 4 yaşındaki çocuğunun alıkonulduğunu iddia ettiği öğrenildi.

 

Edinilen bilgilere ve iddilara göre, Afyonkarahisar İhsaniye İlçesi Hacıbeyli köyüne Kütahya'dan otomobille Ali Keskin ve isimleri henüz belli olmayan 2 arkadaşı, husumetlisi İdris Coşgun'un yaşadığı evin önüne gelerek, İdris Coşgun'u dışarıya çağırdı.

 

Evin bahçesine çıkan baba Şeref Coşgun ile anne Havva Coşgun, Ali Keskin ve arkadaşlarına, oğullarının evde olmadığını söyleyerek tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Ali Keskin, yanındaki tüfekle ateş etti. Hastaneye kaldırılan Şeref Coşgun'un durumunun ağır olduğu öğrenildi.