Yarın açılıyor: Afyonkarahisar'da vatandaşlar sosyete pazarına akın edecek!

TAKİP ET

Meşhur İstanbul Sosyete Pazarı Afyonkarahisar'da yarın açılıyor. Birbirinden farklı ürünlerle hazırlanan kampanyalar ve indirimli alışveriş fırsatları için yarın açılacak olan pazara Afyonkarahisarlı vatandaşların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Afyonkarahisar’da yarın açılacak olan sosyete pazarına Afyonkarahisarlı vatandaşların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Vatandaşlar sosyete pazarında bütçelerine uygun bir şekilde alışveriş yapmanın mutluluğunu yaşayacak.

İşletme sahiplerinden Murat Tekdinçer'in projesi olan Afyon Sosyete Pazarını yarın müşterileri ile buluşacak. Açılış ile ilgili Murat Tekdinçer Afyon Kent Haber'e yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi. 

İstanbul'un Sosyete Pazarı aslında geçtiğimiz ay hizmete girecekti.  Ancak tadilatın uzaması mağazamızın açılışını 1 ay geciktirmiş oldu. Yaklaşık 3000 m2 kapalı alanda Sosyete Pazarımızı 11 Mart Cumartesi günü Eski Kiler Alışveriş Merkezinin olduğu yerde açıyoruz. Sosyete pazarında Bay-Bayan çocuk iç giyim, züccaciye, bujiteri, kozmetik, hırdavat, ev tekstili, ve aradığınız herşey sosyete pazarında olacak.  Sosyete pazarımızda bulunan ürünler her bütçeye uygun olacak.  Afyon sosyete pazarı sadece ve sadece Cumartesi ve Pazar günleri açık olacak. İddia ediyoruz ki bizden daha ucuza yok. Bizler tüm Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızı sosyete pazarımızın yarınki açılışına davet ediyoruz. İnşallah sosyete pazarımızı Afyonkarahisarlı vatandaşlarımız çok sevecek. Yarın açılışımıza gelerek özel kampanyalarımızdan mutlaka yararlansınlar" dedi. 

AFYON SOSYETE PAZARI NE ZAMAN AÇILACAK?

Afyon Sosyete Pazarı 11 Mart 2023 Cumartesi günü Afyonkarahisar Merkez Maliye yanı, Eski Kiler Marketin bulunduğu adreste açılacak. Afyon Sosyete Pazarına konum kullanarak gelmek isteyenler için açık adres şu şekilde:

Selçuklu Mahallesi Atatürk Caddesi No:40/A Merkez/Afyonkarahisar

AFYON SOSYETE PAZARI HANGİ GÜNLER AÇIK OLACAK?
Afyon Sosyete her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri açık olacak.

AFYON SOSYETE PAZARINDA NELER VAR?

Sosyete Pazarında Kozmetikten giyime, züccaciyeden tekstile, ayakkabıdan çantaya kadar geniş ürün çeşitliliği yer alacak. Sosyete Pazarında ayrıca Sürpriz Hediyeler, Çekilişler, Ücretsiz Halk Konserleri de yer alacak.

AÇILIŞA ÖZEL ÇAY MAKİNASI SADECE 1 TL

Afyon Sosyete Pazarında açılışa özel Awox Çay Makinası 299,00 TL yerine sadece 1,00 TL’den satılacak.

AÇILIŞA ÖZEL KEK KALIBI SADECE 1 TL

Afyon Sosyete Pazarında açılışa özel Grünberg Kelepçeli Kek Kalıbı 239,00 TL yerine sadece 1,00 TL’den satılacak.

300,00 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞ YAPAN MÜŞTERİLERE MUHTEŞEM HEDİYE  

Afyon Sosyete Pazarında açılışa özel 300,00 TL üzeri alışverişte Grünberg Elektrikli Isıtıcı hediye edilecek

500,00 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞ YAPAN MÜŞTERİLERE MUHTEŞEM HEDİYE  

Afyon Sosyete Pazarında açılışa özel 500,00 TL üzeri alışverişte Davul Fırın hediye edilecek

ROMANLARDA YARI YARIYA İNDİRİM

Afyon Meşhur İstanbul Pazarı’nın kitap standında, tüm güncel romanlarda açılışa özel net %50 indirim sizleri bekliyor olacak

afyon sosyete pazarı afyon sosyete pazarı hangi gün afyon sosyete pazarı ne zaman açılıyor afyon sosyete pazarı ne zaman açılacak afyon sosyete pazarı fotoğraflar