Yapışmaz tava, tencere sektörünün öncüsü TEFAL !!!

TAKİP ET

Yapışmaz tava, tencere sektörünün öncüsü olan tefal, Fransa merkezlidir veTürkiye'nin aralarında bulunduğu 120 ülkede faaliyettedir.

Yapışmaz tava, tencere sektörünün öncüsü olan tefal, Fransa merkezlidir veTürkiye'nin aralarında bulunduğu 120 ülkede faaliyettedir. Fransız mühendis Marc Gregorie, alüminyum ile PTFE denilen maddeyi birleştirip, ilk yapışmaz tavayı icat etmiştir. Tefal'i 1956 yılında kurarak, yapışmaz tencere tava sektörünün kurucusu olmuştur.

 

Tefal Türkiye'nin 1994 yılında İstanbul'da kurulmasıyla, kısa sürede küçük ev aletleri alanında Türkiye'de önde gelen markalar arasında yerini almıştır. 1997 yılında ' Sen Her Şeyi Düşünürsün'  yemek programı yayını Tefal Türkiye'nin hızla tanınmasına neden olmuştur. Yıllar içinde gelişim göstererek büyümeler ve devralmalarla geçen süre sonunda, yapışmaz tavalar, tencereler, elektrikli pişiriciler, düdüklü tencereler, yiyecek ve içecek aletleri, tartılar, hava nemlendiricileri, mikserlerle, sektörde kendi yerini genişleyerek belirlemiş olan bir dev haline gelmiştir.

 

Ayrıca biberon ısıtıcısı, aroma makinası, sterilizasyon aletleriyle de bebekler için güvenle kullanılabilecek ürünler tasarlamıştır. Tefal'in asıl misyonu, yemek hazırlamayı, ütü yapmayı kolaylaştıracak ürünleri insanlara ulaştırmaktır. Tefal ürünlerinin hedef kitlesi ailelerdir. Tefal shopların açılması, sektörün perakendecilik alannda büyük atılımı sağlanmıştır. Tefal Global'a bu şekilde öncülük edilmiş olmaktadır. Rowenta markası, Tefal Fransa tarafından satın alınmış, sonrasında da daha geniş bir grup olarak, Groupe SEB İstanbul adıyla devam etmiştir. Türkiye'deki faalitlerin haricinde KKTC, Gürcistan ve Azerbaycan'da da Rowenta ve Tefal markalarının pazarlama çalışmaları bu grup tarafından yürütülmektedir.

 

Tefal shop, 150'yi aşkın mağazasıyla Tefal, Krups, Rowenta, Lagostina, Moulinexmarkalarının bir araya gelmesiyle, küçük ev aletlerinin satışa sunulduğu perakende markası olarak bilinmektedir. Tefal shop online ise Tefal Türkiye'nin 2013 yılında hayata geçirdiği, Tefal'in resmi internet sitesidir. Online olarak verilen siparişler eksiksiz ve doğru ürün ve aksesuarların, düzgün bir paket içinde verilmesiyle de güvenilirliğini kanıtlamıştır.  Alışılmışın dışında hizmet anlayışıyla, kargo ile teslimat haricinde ürünleri mağazadan teslimat fırsatı da sunmaktadır. Siparişlerini bu yönde veren müşteriler, 1 saat içerisinde seçilen Tefal shop mağazalarından ürünlerini teslim alabilir. Set oluşturucu ve paket özellikleri ile müşterilere fiyat konusunda özel indirimler ve avantajlar sağlanmaktadır. Tefal ürünlerinin tanıtımını yapan, Tefal Türkiye tarafından kurulmuş olan, Tefal ürünleriyle hazırlanabilen farklı yemeklerin tariflerinin görsel anlatımla veren internet sitesi Tefal TV''de kalitesini ortaya koymuş bulunmaktadır. 

 

KAYNAK : https://www.iyidukkan.com/tefal-urunlerinin-hedef-kitlesi