Yapıcıoğlu, ilk iftarını depremzedelerle birlikte açtı

TAKİP ET

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki vatandaşlarla ramazan ayının ilk iftarını birlikte açtı.

Ramazanın ilk gününde Gaziantep’e gelen Yapıcıoğlu, ilk iftarını Nurdağı ilçesinin kırsal İkizkuyu ve Keçikuyusu mahallelerindeki depremzedelerle birlikte açtı.

Depremlerin büyük bir yıkıma neden olduğu ve 16 kişinin hayatını kaybettiği İkizkuyu ve Keçikuyusu Mahallelerini ziyaret eden Yapıcıoğlu, beraberindeki heyetle birlikte depremzedelerin iftar sofrasına oturdu.

Yapıcıoğlu’nun Gaziantep’te katıldığı iftar programında Genel Başkan Vekili İshak Sağlam, Genel İdare Kurulu üyeleri Lokman Yalçın ve İbrahim Halil Güneş, Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, Şahinbey İlçe Başkanı Mustafa Kaya ve partili heyet katıldı.

 “6 Şubat depremlerinden en fazla etkilenen Nurdağı ilçemizdeyiz. İlk iftarımızı depremde 16 kişinin vefat ettiği İkizkuyu Köyündeki kardeşlerimizle birlikte açtık.” diyen Yapıcıoğlu, Ramazan ayında depremzedeleri bu zor günlerinde yalnız bırakmayacaklarını söyledi.