Yalçın sevim kitap çalışmalarına başladı!

TAKİP ET

Bir ara yoğun çalışmalarıyla ve yazılarıyla dikkat çeken, herkesin odak noktası haline gelen   Genç Eğitimci – Yazar Yalçın Sevim, şimdi ise kaldığı yerden hem mesleğine hem de kitap yazımına devam ediyor.

Yalçın Sevim’in yeni kitap çalışmaları ve projeleri var


Projelerini hayata geçirmek için gece gündüz durmadan çalışmalarına devam ediyor. Amacının “İnsanlara, öğrenmek isteyenlere, öğrencilere ve yeni nesile neler kazandırabilmek, neler öğretebilmek olduğunu” dile getirmiştir. Yazar, “Herkesin bir hayat hikâyesi vardır ve bu hayat hikâyesinde durmadan arı gibi çalışanlar başarılı olur, pes etmemek lazım” dedi.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Yalçın Sevim, bugüne kadar çok fazla araştırılmayıp gün ışığına çıkmayan ve edebiyat meraklıları için, okumayı ve araştırmayı sevenler için, kaynak niteliğinde derlemiş olduğu edebiyat çalışmalarını, örnekleriyle ve tarihleriyle kendine has üslubuyla okuyucu karşısına çıkaracaktır. Çok yakın bir süre sonra sürpriz bir durum açıklayacağını dile getiren yazar, okuyucularını ve öğrencilerini merak içinde bırakmıştır. Biz de yazarın ne yapacağını, nasıl bir çalışmayla karşımıza çıkacağını merak ediyoruz.

Afyon Kent Haber ailesi olarak kendisine yapmış olduğu çalışmalarında başarılar dileriz…