Whatsapp Kullanıcılarına Müjdeli Haber

TAKİP ET

Whatsapp kullanıcılarına müjdeli haberleri vermeye devam ediyor. Daha önce İnstagram' a gelen ve beğeni toplayan bu uygulama artık Whatsapp' da da yerini alacak

Dünyanın kullandığı popüler uygulama Whatsapp’ ta artık kaybolan mesaj uygulamasını kullanabileceğiz. Kaybolan mesaj özelliği geçtiğimiz cuma günü IOS kullanıcıları için kullanıma açıldı. Bu sayede artık Whatsapp kullanıcıları görüntü, ses ve mesajları kaybolan mesaj özelliği ile bir kez okuduktan sonra silinecek.

Whatsapp en son fotoğraf görüntüsü kalitesi konusunda da yeni bir güncelleme getirerek kullanıcılarını sevindirmişti.
 
Bir Kez Görüntüle Seçeneği
Yapılacak yeni güncelleme ile Whatsapp kullanıcıları “Bir Kez Görüntüle” ile içerik gönderdiği takdirde sohbet kaybolacak. Ayrıca Android kullanıcıları için özellik, grup sohbetleri için de geçerli. Ancak kullanıcılar için bir uyarı yapıldı. Açıklamada “Daha fazla gizlilik için, alıcı bir kez açtıktan sonra fotoğrafınız veya videonuz sohbetten kaybolacak. Unutmayın, insanlar her zaman ekran görüntüsü alabilir” denildi. Üstelik mesaj gönderilen kişinin ekran görüntüsü alması durumunda bildirim gelmeyeceği konusunda da bilgi verildi.

Android Ve IOS silinen Whatsapp mesajları nasıl geri yüklenir?
ICloud yedeklemeyi kullanan kullanıcıları için WhatsApp Ayarları > Sohbet Ayarları > Sohbet Yedeği’ne gidip ve “Şimdi Yedekle”yi seçerek sohbetlerinizin yedeğini alabilirsiniz.

Android, Whatsapp mesajlarınızı her gün yedekleme yapmaktadır. Mesajlarınızın saklandığı son yedeğinizi yüklemek için Whatsapp’ ı kaldırıp yeniden yüklemeniz gerekiyor. Yeniden kurulum sırasında Whatsapp mesaj yedinizi bulacak ve size yüklemek isteyip istemediğinizi soracak. “Geri Yükle” seçeneğine tıklayarak silinen mesajlarınızı geri getirebilirsiniz.

whatsapp web whatsapp indir whatsapp aero whatsapp plus whatsapp giriş