Viskici Yıldız Teyze ! Şaban Öztürk

TAKİP ET

Şaban Öztürk hafta başı yazısı Viskici Yıldız Teyze oldu

TBMM çatısı altında görev ifa eden ve Türkiye’yi yönetmeye talip siyasi partinin bir toplantısında kürsüye çıkarmışlar Yıldız Teyze’yi..Yürekleri dağlayan bir konuşma yapıyor teyzemiz.. Dinlerken gerçek sanıyorsunuz!.. Yıldız Teyzeyi biraz araştırınca anlıyorsunuz ki, başörtülü ve çarşaflıları (!) kullandıkları gibi bu teyzeyi de “Algı Operasyonunda” kullanmışlar..

Yıldız Teyze diyor ki; “Açım..

Torunuma süt alamıyorum..Bir dilim ekmeğe muhtacım.. Battaniyeye sarılarak yatıyorum..

Gitsin artık bu Tayyip Erdoğan..”

Dinleyenlerin gözleri yaşarıyor.. 

Parti büyükleri, Yıldız Teyze’ye “acıyan” gözlerle bakıyorlar!.

Ve hemen bir gün sonra

Yıldız Teyze’nin fotoğrafları birer birer düşüyor sosyal medyaya...

Dikkatli bakmanıza falan hiç gerek yok!. Fotoğraflarda Yıldız Teyze’nin hiç de ajitasyon yaptığı gibi bir hayatı olmadığını görüyorsunuz..

Rakı sofraları, viskiler falan gırla gidiyor!.Zıkkımlandığı ucuz muş!!.

Parti yönetiminin beceriksizliği ve aymazlığı zirve yapıyor Yıldız 

Teyzeyle.. Düsturları “yalan” olan ve “Gerekirse yalan söyleyin, hem 

öyle ısrarla yalan söyleyin ki; 

kendiniz bile o yalana inanın!.” 

anlayışının hakim olduğu kişilerde “iyisini Ayıların yediği” iddia edilen AR MUT’un ilk hecesi bile olmaz!. Çünkü benim inancımın bana öğrettiği ahlaki öğretide YALANLA İMAN aynı anda aynı kalpte asla olmaz.. Kalpte İMAN varsa YALAN giremez oraya.. YALAN giren kalpte de İMAN durmaz, derhal terkeder!.. 

Gerçek bir fakiri bulup konuşturmaktan aciz bir parti yönetiminden kime ne hayır gelir, bilmiyorum.. Hele hele böyle bir 

partiye oy vermekten gurur duyan cami cemaatine ne gibi bir hayır 

gelir, doğrusu çok merak ediyorum.. 

“Çiftçiyi Destekleme Programı” ile Süt ineği, buzağısını ve sütünü desteklemek amacıyla 23 bin ₺ yardım alan ve başında bir de kasket olan bir besici, milletin gözünün içine baka baka “ben yardım almadım” diye yalan söylemesine asla anlam veremiyorum.. Bir insanın ahlaki yozlaşmasını anlayabiliyorum ama konuşmasını kesinlikle havsalam almıyor..

İnsan elinden herhangi bir şey gelmiyorsa belki yiğidi bile öldürebilir ama hakkını yiyecek kadar ahlaksızlaşamaz..

Gerçi, birinci köprüye “ne gerek 

var”, ikinci köprü için 

“istemezük”, üçüncü köprüyü, Marmara’yı, Avrasya’yı uzaya gönderilen uzay araçlarını, İHA, SİHA, TİHA ve türevlerini, Hızlı treni, Oto yolları ihanet gören bir kafa yapısından başka bir şey beklemek sadece saflık olur.. Dünyanın ayakta alkışladığı PANDEMİ ZAFERİNİ bile gölgeleyecek kadar basİTleşen bir beyinden başka ne beklersiniz?!. Dün Tıp bayramıydı.. Pandemi döneminde DESTANLAR yazan SAĞLIKÇILARIMIZA VE DOKTORLARIMIZA saldıracak kadar basİTleşen hilkat garibelerinden ne beklersiniz?!. **** 

Bu hastalıklı yapının karşı çıktığı her iş Türkiye için bir başarıdır ve zaferdir.. KANALİSTANBUL da aynıdır.. Allah milleti ve Devleti için çalışmayı hepimize nasip etsin inşaallah.. Allah kimseyi Devletine ve Milletine ihanet edecek kadar zavallılaştırmasın.. Hayırlı günler diliyorum..