Vefat İlanları | Afyonkarahisar Belediyesi

TAKİP ET

28 Ağustos 2021 Cumartesi günü Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yayınlanan cenaze ilanları

Afyon Cenaze İlanları 28 Ağustos 2021 Cumartesi

Ali İhsan İŞÇİ

Defin Yeri: Bayraktepe Mezarlığı Pafta:8 Parsel:15
Tacı Ahmet Mahallesinden, Afyonkarahisar Belediyesinden emekli Ahmet İşçi ve Beyhan İşçi’nin oğlu, Emine İşçi’nin eşi,  Bekir İşçi, İbrahim İşçi ve Kerime Yılanlıoğlu’nun kardeşi, Afyonkarahisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görev yapan Ali İhsan İşçi vefat etmiştir. Cenaze namazı ikindi namazına müteakip Ulu Camiinde kılınacaktır.
 
Nimet TOKTAŞ
Defin Yeri : Kocatepe Asri Mezarlığı B Kapısı Pafta:33 Parsel:25
Kocatepe Mahallesinden, demiryollarından emekli merhum İhsan Toktaş’ın eşi, çarşı esnafından Ahmet Toktaş, Şükrü Toktaş ve Şükran Toktaş’ın annesi, Mehmet Yasul, Hüseyin Yasul ve İsmet Yılmaz, Hikmet Yılmaz, Ziynet Yılmaz’ın ablası, Nimet Toktaş vefat etmiştir.
Cenaze namazı öğlen namazına müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır.

Süheyla OĞUZ
Defin Yeri : Kocatepe Asri Mezarlığı Pafta:17 Parsel:11
Zafer Mahallesinden, merhum Hacı Ahmet Öğüt'ün kızı, Yörüklerden merhum Öğretmen Ali Oğuz'un gelini, Emekli Albay Ertuğrul Oğuz'un eşi, PTT Görevlisi Şölen Semiz ve Memur Engin Oğuz'un annesi, Öğretmen Mustafa Semiz'in kayınvalidesi, Ayten Erçelik, Nurten Öğüt ve Müberra Yurcu' nun kız kardeşi, Süleyman Kadri Oğuz ve Mehmet Oğuz' un yengesi Emekli Öğretmen Süheyla Oğuz vefat etmiştir.
Cenaze namazı ikindi namazına müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır.

Abdullah TAPTAP
Defin Yeri : Bayraktepe Mezarlığı Pafta:35  Parsel:D-53
Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinden, İhsaniye ilçesinden Hüseyin Taptap ve Firdevs Taptap'ın oğlu, Serap Taptap'ın eşi, Elifnaz ve Enes Yiğit Taptap'ın babaları, Askeri Fabrikadan emekli İsmail Özdemir'in damadı, İhsaniye belediye personeli Abdullah Taptap vefat etmiştir. Cenaze namazı öğle namazına müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır.

vefat ilanları afyonkarahisar belediyesi 28 ağusos 2021