Van BBSK – Sakaryaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TAKİP ET

Van BBSK kendi sahasında Sakaryaspor'u konuk ediyor. TFF 2.lig Kırmızı grupta Van BBSK ile Sakaryaspor takımı karşı karşıya gelecek. Peki Van BBSK– Sakaryaspor maçı ne zaman, hangi kanalda..

Geçtiğimiz hafta Velimeşespor takımını deplasmanda 2-1 mağlup eden Van BBSK bugün kendi saha ve seyircisi önünde Sakaryaspor'u konuk edecek.

VAN BBSK ÜST SIRALARDAN KOPMAK İSTEMİYOR
Ligde ilk 4 maçında üç galibiyet ve bir beraberlik ile 10 puan toplayan Van BBSK evinde oynayacağı bu maçtan galip gelerek taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor. 2 Ekim Cumartesi (bugün) saat 15:00’da Atatürk Şehir Stadyumunda oynayacağı Sakaryaspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı.

SAKARYASPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR
TFF 2. Lig’in 5. haftasında bugün deplasmanda Van BBSK ile karşılaşacak olan Sakaryaspor maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Atatürk Şehir Stadında Van BBSK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan  Sakaryaspor’un son antrenmanını Başkan ve yöneticiler takip etti. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Bodrumspor’u 1-0 mağlup eden Sakaryaspor deplasmandan 3 puan alarak ligde üst sıralara doğru çıkmak istiyor.

Van BBSK– Sakaryaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?
Van BBSK– Sakaryaspor maçı 2 Ekim 2021 (bugün) saat 15:00 itibari ile başlayacaktır.

Van BBSK– Sakaryaspor Puan Durumu
Ev sahibi Van BBSK takımı ligde oynadığı dört karşılaşmada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan topladı. Puan cetvelinin averajla 3. sırasında yer alıyor.  Sakaryaspor ise 4 karşılaşma sonrasında 2 galibiyet, 2 beraberlik alarak 8 puan topladı. Puan cetvelinde 6. sırada yer alıyor.  

Van BBSK– Sakaryaspor Maçı nerede oynanacak
Karşılaşma Van Atatürk Şehir Stadyumunda oynanacak

Van BBSK– Sakaryaspor Maçı hangi kanalda
Edinilen bilgiye göre şu ana kadar ulusal yayın kuruluşlarından, ve diğer yerel kanallardan canlı yayın yapılacağı hakkında bilgi verilmedi. Ancak maç canlı kanal bilgileri açıklandığı esnada bu sayfadan spor severlere duyuru yapılacaktır. Yine karşılaşma sosyal medyalardan yayınlanır ise bu sayfadan canlı olarak izlenebilecektir.

van bbsk sakaryaspor hangi kanalda