☰
✕

Vali Naci Aktaş Jandarma İnşaatlarını İnceledi

TAKİP ET

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde yapımı devam eden kriminal, siber suçlarla mücadele birimleri ve sosyal tesislerde incelemelerde bulundu. Büyük bölümü tamamlanan inşaatların mevcut durumu hakkında bilgi aldı.

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, İl Jandarma Komutanlığına bağlı birimler için yürütülen inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Kriminal Şube, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve sosyal tesislerin yapım süreçlerini denetleyen Vali Aktaş, çalışmaların geldiği aşamaya ilişkin bilgi aldı.

Jandarmanın yeni hizmet alanlarını denetledi

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde yürütülen inşaat faaliyetlerini inceleyen Vali Dr. Naci Aktaş, farklı birimlere ait yapıların mevcut durumunu değerlendirdi.

İncelemeler kapsamında Jandarma Kriminal Şube ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü için sürdürülen çalışmaların yanı sıra sosyal tesis inşaatları da ele alındı.

İnşaatlarda çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı

Afyonkarahisar Valiliği tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, inceleme gerçekleştirilen inşaatlarda çalışmaların önemli bir bölümü tamamlandı.

Vali Aktaş, ziyaret ettiği alanlarda devam eden faaliyetler ve projelerin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Gerçekleştirilen incelemelerde, İl Jandarma Komutanlığının ilgili birimlerine ait yapıların tamamlanma süreci ve sosyal tesislerdeki çalışmalar değerlendirildi.