Vali Mustafa Tutulmaz, Şehit Ailelerini Ziyaret Ederek Minnetini İfade Etti

TAKİP ET

Bölgesindeki şehit ailelerini unutmayan Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Şuhut İlçesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretlerle şehitlerimizi rahmetle anarak ailelerine şükranlarını iletti.

Şuhut Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma, ve Aile Sosyal Politikalar Müdür Vekili Zekai İnan'ın da hazır bulunduğu programlar kapsamında Vali Tutulmaz, Şehit Mesut Akpınar'ın ailesini, Şehit Abdurrahman Kılıçarslan'ın ailesini, Şehit Nurullah Oymak ve Şehit Mehmet Emin Özdemir'in ailelerini, ve Şehit Enver Korkmaz'ın ailesini ziyaret etti.

Vali Mustafa Tutulmaz, ziyaretler sırasında şehit ailelerinin istek ve taleplerini dinleyerek, şehitlerimizin vatanları uğruna verdikleri mücadeleyi özel bir anlamla hatırlattı. Tutulmaz, "Yüce Allah Kur'an-ı Kerim’de şehitlerimiz için 'Allah yolunda öldürülenlere, ölüler demeyin. Bilakis onlar diridirler, lâkin siz anlayamazsınız’ buyurmuştur. Şehitlerimiz milletimiz, bayrağımız, vatanımız ve devletimiz için en kutsal varlıkları olan canlarını feda etmişlerdir. Bu anlamda tüm kutsal değerlerimiz için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Şehit ailelerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirterek, kendilerinin istek ve taleplerinin bizler için önemli olduğunu vurgulamak isterim. Şehit yakınlarına her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır." dedi.

Ziyaret sonunda, şehit aileleri Vali Mustafa Tutulmaz'a teşekkür ederek, kendilerini yalnız bırakmamasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.