Vali Güran Yiğitbaşı, Şehit Askerin Ailesine Şehadet Belgesini Takdim Etti

TAKİP ET

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, trafik kazasında şehit olan Asb. Kd. Çvş. Mustafa Tatlı'nın ailesini ziyaret ederek şehadet belgesini takdim etti.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyon-Konya karayolunda meydana gelen trafik kazasında şehit olan Asb. Kd. Çvş. Mustafa Tatlı'nın Konya Akşehir’deki ailesine ziyarette bulundu. Vali Yiğitbaşı, şehit askerin ailesine taziye ve destek ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileklerini iletti.

Ziyaret sırasında Vali Yiğitbaşı, şehit askerin ailesine aynı zamanda şehadet belgesini de takdim etti. Vali Yiğitbaşı, şehidin ailesine devletin ve milletin tüm kurumlarıyla yanlarında olduklarını ifade ederek, acılarını paylaştıklarını belirtti.

Şehit Asb. Kd. Çvş. Mustafa Tatlı, trafik kazasına müdahale ederken başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Vali Yiğitbaşı'nın aile ziyareti ve şehadet belgesi takdimi, şehidin anısını yaşatma ve ailesine destek olma amacıyla gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın bu duyarlı ziyareti, şehit ailesine verilen değeri ve devletin birlik ve beraberlik içinde olduğunu bir kez daha gösterdi.

Kaynak: afyonkenthaber.com