Vali Gökmen Çiçek yeni haftaya Çay ilçesinde başladı!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek sabahın erken saatlerinde yeni haftaya Çay İlçesi'nde başladı. Vali Çiçek devam eden yatırımları, projeleri ve çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Çiçek, İlk olarak Çay Kaymakamlığını ziyaret etti. Burada programına başlayan Vali, Çay ilçesinin genel durumu, asayiş, pandemi tedbirleri, yürütülen çalışmalar ve planlanan faaliyetler konusunda Kaymakam Mehmet Durgut’tan ayrıntılı bilgiler aldı.

Kadınlarımızı Her Zaman Destekleyeceğiz
Devamında Çay İlçe merkezinde mülkiyeti Belediyeye ait önceden kafe olarak kullanılan ve Kadın Kooperatiflerinin Üretim ve Satış Merkezi olarak planlanan binada incelemelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Hüseyin Atlı’dan bilgiler aldı.

Bu Şehirde Her Şey Sizlerle Güzelleşecek
Çay Kadın Kültür Evi’ni de ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Kadın Kültür Evi’ne gelen kadınlara verilen eğitimlerle gurur duyup mutlu olduğunu belirterek “Kadın eli değecek, Çay değişecek. Çay değişecek, Afyon gelişecek. Bizim Gizemli şehir diye ifade ettiğimiz Afyonkarahisar’ın gizemini kadınlarımız, annelerimiz çözecek. İnşallah burada gördüğüm tablo tüm Afyonkarahisar’a yayılır, oradan da memleketimize yayılır. Bu şehirde her şey sizlerle güzelleşecek. Sizin gücünüz bize ilham olacak, ben her zaman yanınızdayım” dedi.