Vali Gökmen Çiçek şehit ailelerini ziyaret etti

TAKİP ET

Şehit ailelerini yalnız bırakmayan ve her fırsatta onlarla bir araya gelen Vali Gökmen Çiçek, Ramazan Bayramı'nda da şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

İlk olarak Şehit Hv. Plt. Üstğm. Murat Saraç’ın Eşrefpaşa mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek’i baba Fuat ve anne Cemile Saraç karşıladı. 2010 senesinde Giresun’dan Ankara’ya helikopterle intikal esnasında Tokat il sınırında helikopterin kaza kırımına uğraması neticesi şehit düşen Hv. Plt. Üstğm. Murat Saraç’ın ailesiyle görüşen Vali Gökmen Çiçek, bayramlarını kutladı. Sizler bizim değerlimizsiniz diyen Vali Gökmen Çiçek: “Bu toprakları bizlere yurt kılan aziz şehitlerimizin bu millete ve bu devlete en değerli emaneti sizlersiniz. Hüznümüzde, sevincimizde ortak. Bu bayram gününde sizlerle bir arada olmak istedim. Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Sırtımı Yasladığım En Büyük Dağ Sizlersiniz

Ardından 2016 senesinde Şırnak Cizre’de operasyon esnasında çıkan çatışmada şehadet mertebesine ulaşan Şehit Polis Memuru Mehmet Dama’nın Fatih mahallesinde yaşam sürdüren ailesini ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek’i Şehidimizin annesi Semiha Dama karşıladı. Aileyle görüşen ve bayramlarını kutlayan Vali Gökmen Çiçek, her vakit ifade ettiğim gibi sizler aziz şehitlerimizden bizlere en mübarek emanetlersiniz. Benimde sırtımı yasladığım en büyük dağ sizlersiniz. En büyük kuvveti sizlerden, sizlerin duasından alıyorum” dedi.

En Güzel Anlarım Sizlerle Bir Arada Olduğum Anlar

Vali Gökmen Çiçek son ziyaretini Şehit J. Er. Ömer Sayar’ın Ali İhsan Paşa mahallesinde yaşam sürdüren ailesine gerçekleştirdi. 1998 senesinde Diyarbakır’da terör örgütleriyle çıkan çatışmada şehit düşen şehit J. Er. Ömer Sayar’ın ailesiyle görüşen Vali Gökmen Çiçek, bayramlarını kutladı. Vali Gökmen Çiçek: “Bizler amacıyla en güzel anlar sizlerle bir arada olduğumuz vakitlar. Elimden geldiğince sizlerle bir arada olmaya, hayır duanızı almaya gayret ediyorum. Devletimizin kapısı, benim gönül kapım sizlere her vakit açık” dedi.