Vali Gökmen Çiçek: Muazzam bir yer olmuş

TAKİP ET

Vali Gökmen Çiçek'in vizyon projelerinden olan, yaşama geçirildiği andan itibaren Türkiye'ye de bir çok ilin de misal aldığı bayan kültür evleri her geçtiğimiz gün büyümeye devam ediyor.

Tüm ilçelerde yaşama geçirilen, beldelerin ve yeni projelerin eklenmesiyle sayısı her geçen gün artan kadın kültür evleri, sanat, spor, sosyal ve kültürel etkinlikler ve bölümünde uzman kişilerce verdiği eğitimlerle bayanlarımızı her alanda geliştiriyor.

İş insanı Necmettin Ayyıldız aracılığıyla yapımı üstlenen, değişik mimarisiyle hayran bırakan İscehisar Zakire Ayyıldız Kadın Kültür Evi kısa sürede tamamlanacak bayan kültür evlerinden. Zakire Ayyıldız Kadın Kültür Evi binasında devam eden çalışmaları yerinde araştıran Vali Gökmen Çiçek, Kaymakam Uğur Kapar ile Belediye Başkanı Ahmet Şahin’den çalışmalardaki son hale dair veriler aldı.

Her Şeyiyle Muazzam Bir Yer Olmuş

İscehisarlı bayanların her şeyin en iyisine layık bulunduğunu ifade eden Vali Gökmen Çiçek: “İscehisar’da olağanüstü bir tesisin önündeyiz. Necmettin Ayyıldız beyefendi aracılığıyla yapılarak Afyonkarahisar’a, İscehisar’a armağan edilen bayan kültür evimizin önündeyiz. İçerisini gezdik, hayran olmamak elde değil. Muazzam bir yapıt kazandırılmış. Hem amacıyladeki atölyeler hem çocuk oyun alanları, konferans salonları, müdüriyet odaları, mescit, bilhassa ders görülecek alanlar, kafeterya bölümü her şeyiyle kusursuz bir alan yapılmış.

Öncelik ile bu tesisin yapılması amacıyla uğraş veren ve bunun amacıyla Necmettin Ayyıldız beye benim de talebimi ileten ve bu yeri veren Belediye Başkanı Ahmet Şahin’e, Kaymakamımıza, Necmettin Ayyıldız beyefendiye de beklediğimizin çok üzerindeki bir yatırımı kazandırdığı amacıyla teşekkür ediyorum. 

Vali Gökmen Çiçek’e ziyaretinde Kaymakam Uğur Kapar, Belediye Başkanı Ahmet Şahin ile Necmettin Ayyıldız eşlik etti.