Vali Çiçek, Sıhhat Adına Yapılan Her Atılımın Arkasındayız

TAKİP ET

Vali Gökmen Çiçek, Şuhut Devlet Hastanesine bağış yolu ile alınan tıbbi aygıtlar amacıyla düzenlenen plaket törenine katıldı.

Şuhut Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından, hastaneye tıbbi aygıt yardımlarında tespit edilen hayırseverler amacıyla düzenlenen Plaket Takdim Törenine Vali Gökmen Çiçek hayırseverler ve başka ilgililer katıldı.

Şuhut Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erkan Yıldız ile Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un konuşmalarının sonrasında Vali Gökmen Çiçek söz aldı.

Sıhhat Adına Yapılan Her Atılımın Arkasındayız
Törende konuşan ve hayırseverlerin takviyelerinin önemine değinen Vali Gökmen Çiçek: “Güzel bir günde Şuhut’un güzel insanlarıyla biraraya gelip dertleşme imkânı bulduğum amacıyla çok mutluyum. Verimli topraklara sahip bu diyarda yetişen insanlar iyi insanlar, hoş görülü, yardımsever insanlar. Yaklaşık bir yıldır hayat sürdüğümüz zorlu pandemi günleri bizlere her şeyin başının sıhhat olduğunu bir kez daha hatırlattı. Sıhhat alanına oluşturulan yatırımlar, bağışlar, destekler en kıymetli, en güzel, en faydalı yardımlardır. Sıhhat adına oluşturulan her atılımın arkasındayız. Hastaneye Tıbbi Cihaz Alımı amacıyla liderlik yapan Şuhut Gönüllüleri Platformuna destek veren hayırseverlerimize anlamlı takviyeleri amacıyla teşekkür ederim. Genellikle kumbaralarındaki harçlıklarını bu kıymetli bağış kampanyasına bağışlayan kendileri ufak yürekleri büyük kardeşlerime de çok teşekkür ediyorum. Tanrı hepinizden razı olsun. Sağ olun var olun” dedi.

Program hayırseverlere plaket takdiminin sonrasında sona erdi.