Vali Çiçek çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler alıyor

TAKİP ET

Programları kapsamında ziyaretlerini devam ettiren Vali Gökmen Çiçek, projeleri, yatırımları ve çalışmaları yerinde inceleyerek veriler alıyor.

Vali Çiçek, bu kapsamda Sinanpaşa ilçesinde bir dizi ziyaret ve araştırmalarda bulundu.

İlk olarak bitirildiğinde Türkiye’nin en büyük 2. Müzesi olacak Yeni Müze Kompleksi inşaatında imcelemelerde tespit edilen Vali Gökmen Çiçek, yetkilerden çalışmalarda gelinen adıma dair veriler alarak, bir önceki ziyaretinde uygulanan çalışmaların son halini da denetledi. İnşaat çalışmaları süratle süren Müze Kompleksinin kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Çok Az Kaldı

Vali Çiçek ziyareti ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında: “Bittiğinde Türkiye'nin en büyük 2. müzesi olacak ve mühim bir eksikliğimizi giderecek olan müzemizin inşaatında araştırmalarda bulunduk. Şehrimizin kültür hayatına katkı sağlayacak olan müzemizi çok kısa sürede tamamlayacağız. Kültür ve Turizm Bakanlığımıza teşekkür ediyorum. Muhteşem güzellikteki eserlerimizi yeni müzemizde sergilemek amacıyla sabırsızlanıyoruz. Arkeolojik eserlerin çokluğu bakımından çok üst sıralarda yer alan İlimiz müzemizin tamamlanmasıyla beraber bu büyüleyici eserleri görmek amacıyla istikbal çok sayıda konuk ağırlayacak. Çok az kaldı” ifadelerini kullandı.

Spor Yatırımları Tam Gaz

Ardından Sinanpaşa ilçesine geçtiğimiz Vali Gökmen Çiçek ilk önce spor yatırımlarını inceledi. Sinanpaşa Spor Kompleksinde araştırmalarda tespit edilen Vali Gökmen Çiçek, inşaat çalışmaları süren Spor Salonu, Soyunma Odası ile ışıklandırma ve etraf düzenlemeleri çalışmaları konusu ile alakalı yetkililerden veriler aldı.

Üretimden Vazgeçmeyen

Sinanpaşa Kadın Kültür Evi'ni de ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Kadın Kültür Evi'nde yer alan Kütüphane, Spor Salonu ve Şark Odasında araştırmalarda bulundu. Üretim Atölyelerini de araştıran Vali Çiçek, birbirinden lezzetli sebzeli erişte kesimi yapan bayanlara eşlik etti. Vali Çiçek, kadınlarla sohbetinde hem Kadın Kültür Evi ve Üretim Atölyeleri ile alakalı görüşlerini aldı hem de üretimden vazgeçmemelerini istedi. Kadınlara her vakit destek olmaya devam edeceğini bildiren Vali Çiçek: “Afyonkarahisar’ı hep bir arada en iyi noktalara taşıyacağız, daha da güzelleştireceğiz” dedi.

Vatandaşları Dinledi

Sinanpaşa ilçesi ziyaretinde denk geldiği vatandaşlarla da sohbet eden, hal ve hatırlarını soran Vali Gökmen Çiçek, vatandaşlara hayırlı ramazanlar diledi. İlçedeki çocuklarla da yakından ilgilenen  Vali Çiçek, onlara detaylı armağanlar takdim etti.

Son olarak kısa sürede etkinliğe geçmesi plan edilen Sinanpaşa ilçesi Güney Jandarma Karakol Komutanlığı binasında araştırmalarda tespit edilen Vali Gökmen Çiçek, yetkililerden çalışmadaki son hale dair veriler aldı.