Uzman Çavuş Necati Yatkak son yolculuğuna uğurlandı

TAKİP ET

Dün Hatay'da askeri aracın kaza yapması sonucu şehit olan Afyonkarahisarlı Uzman Çavuş Necati Yatkak'ın naaşı helallik alınması için baba evine getirildi. Şehit Yatkak helallik alındıktan sonra son yolculuğuna uğurlandı

Baba evine gelen şehidimizin naaşına çocuklarının tabutuna sarılıp dokunarak gözyaşı dökmesi yürekleri acıttı. Şehidin 2 yaşındaki evladı ile bayan askerlerin ilgilenmesi ise herkesi duygulandırdı.

Hatay Kırıkhan'da Hassa yolu üstünde askeri aracın kaza yapması neticesi Uzman Çavuşlar Halit Altun ve Necati Yatkak şehit düştü. Olayın sonrasında şehit Yatkak'ın cenazesi Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Bulca köyündeki baba ocağına  getirildi. Ambulans ile baba evine helallik alınması amacıyla getirilen naaşı gören babası ve annesi ile birlikte kardeşleride ambulanstan indirilen Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak uzun vakit gözyaşı döktü. 

Konvoy ile köy meydanına getirilen şehidin 2 yaşındaki Ayaz Yatkak ile bayan askerlerin üşümemesi amacıyla kafasına beresini takması ise görenlerin içini ısıttı.

Şehit Yatkak’ın naaşı cenaze namazı köy meydanında kılındı. Kılınan cenaze namazının sonrasında Şehit necati Yatkak, son yolculuğuna uğurlandı. 

Afyon Son Dakika : Hatay'dan Afyon'a şehit ateşi düştü







uzman çavuş necati yatkak necati yatkak şehit oldu