Şanlıurfa'da Sanayi Sitesinde Bıçaklı Kavga: Sevgililer Arasındaki Anlaşmazlık Kanlı Bitti

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki Evren Sanayi Sitesi'nde sabah saatlerinde yaşanan M.D.'nin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavga, şehri sarsarken polis, B.Y. ve M.O.'yu gözaltına aldı.

Emniyet, ifadeleri alınan cinayet şüphelilerini sağlık kontrolünden geçirerek adliyeye sevk etti. Cinayetin, sevgili olan ancak uzun süredir araları bozuk olan M.D ile B.Y. arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu ortak arkadaşları M.O. ile bir araya gelmeleriyle başladığı belirlendi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, sanayi sitesine otomobille gelen üç kişi arasında başlayan tartışmanın hızla büyüyerek dışarıda bıçaklı kavgaya dönüştüğünü gösterdi.

Berivan Y., elinde bıçakla, erkek arkadaşı Mehmet Veysi Doğan'ı önce otomobilde ardından sokak ortasında bıçaklayarak olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan M.D. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.