Ünlü Spiker Erdoğan Arıkan, ATSO'da Diksiyon Eğitimi Verecek!

TAKİP ET

ATSO KOBİ Akademisi, eğitim takvimi çerçevesinde yarın saat 15:00'te Diksiyon eğitimi düzenliyor.

Bu özel etkinlikte ünlü TRT Spikeri Erdoğan Arıkan, katılımcılara beden dili, topluluk önünde konuşma, iletişim ve tarz gibi konuları ele alacak. Eğitimi takip edenlere Katılım Belgesi de verilecektir.

Erdoğan Arıkan, ünlü bir spor spikeridir ve 1963 yılında Sakarya'da doğmuştur. Başarılı kariyeri ve etkileyici diksiyonuyla izleyicilerin büyük beğenisini kazanmıştır. Eğitim hayatı boyunca edindiği bilgi birikimi ve örnek kişiliğiyle akıllara kazınmıştır. 20 yılı aşkın iş tecrübesine ek olarak, 10 yılı aşkın süredir eğitmen olarak da görev yapmaktadır. Arıkan, düzenlediği birçok seminer ve panelde iletişim becerileri ve diksiyon konularında değerli bilgilerini paylaşmıştır.

Erdoğan Arıkan, hayatının her döneminde kendini ve çevresini eğitmeyi ve geliştirmeyi ilke edinmiştir. Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve birçok devlet kurumu ile Ankara, Hacettepe, ODTÜ, Gazi, Başkent, TOBB, Ege, 9 Eylül, Boğaziçi, Marmara, İstanbul, Çankaya ve Beykent Üniversiteleri gibi seçkin eğitim kurumlarında eğitimler vermiştir. Ayrıca, Türkiye'nin önemli kamu ve kuruluşlarında da Türkçenin doğru ve etkili kullanımına katkı sağlamıştır. Halen TRT'de program sunuculuğu yapmanın yanı sıra spikerlik kurslarında da eğitmen olarak görev yapmaktadır.

Erdoğan Arıkan, 6 Dünya Kupası, 4 Avrupa Futbol Şampiyonası, 3 Olimpiyat Oyunları gibi büyük organizasyonlarda spikerlik yapmıştır. Ayrıca tenis ve atletizm alanında dünya şampiyonaları, Akdeniz Oyunları ve çeşitli ülkelerde gerçekleşen Avrupa Kupası maçlarında görev almıştır. Spikerlik ve sunuculuk alanında önemli çalışmalara imza atan Arıkan, “Yüz Yüze Futbol” ve “Spor Stüdyosu” adlı değerli ve sevilen programların yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Erdoğan Arıkan; yine bu alanda önemli pek çok ödülün de sahibi olmuştur.