Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe tatil için Afyon'u seçti!

TAKİP ET

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, yaz tatili için Afyon'u seçti. Afyonkarahisar'ın İhsaniye İlçesi Gazlıgöl Beldesinde bir otele yerleşen Tilbe ayağının tozuyla müşterilere mini bir konserde verdi.

Sanatçı Yıldız Tilbe, Termal suyu ile ünlü Gazlıgöl'de yaz tatilini geçiriyor. Gazlıgöl’de kaldığı Başaranlar Termal otelde sevenlerinin şarkı isteği üzerine onları kırmayarak otelde bulunan müşterilere mini bir konser verdi. Tilbe'nin söylediği 'Çabuk Olalım Aşkım' şarkısı müşterilerde tarafından uzun süre alkışlandı.



Özellikle, Çabuk Olalım Aşkım, Delikanlım, Çatkapı, Ama Evlisin gibi parçaları ile sevenlerinin gönlünde taht kuran Fantezi müziğin önde gelen ismi Yıldız Tilbe, tatil için şifalı termal suları ile ünlü Afyonkarahisar'ı tercih etti. Tilbe Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl'de otele yerleşti. Tilbe'yi karşılarında gören otel çalışanları ve müşterileri Tilbe’yi yakından görmenin mutluluğunu yaşarken sevenleri fotoğraf çektirmek için adeta bir birleri ile yarıştı. 

Otelde müşterilerin ve personelin şarkı isteğini geri çevirmeyen Tilbe, dillerden düşmeyen 'Çabuk Olalım Aşkım' şarkısını seslendirdi. 

MAKYAJSIZ DOGAL HALİYLE YILDIZ TİLBE
Yıldız Tilbe makyajsız ve günlük kıyafetleri ile ne kadar doğal bir sanatçı olduğunu birkez daha göstermiş oldu. Yıldız Tilbe'nın birkaç gün daha Gazlıgöl'de kalacağı öğrenildi.

yıldız tilbe afyon yıldız tilbe afyonkarahisar yıldız tilbe gazlıgöl