Üniversiteyi kazanan gençlerden Zeybek'e teşekkür!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi'nin eğitime verdiği destekle gençler hayallerine kavuşmaya devam ediyor. Eğitime önem veren Zeybek'e Üniversiteyi kazanan gençler teşekkür etti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in destek sağladığı Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde düzenlenen hazırlık kursları ile üniversite hayallerini gerçekleştiren öğrenciler Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i ziyaret etti. Mehmet Zeybek, “Bizler Afyonkarahisar Belediyesi olarak gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Gelecek nesiller için eğitim ve öğretim yatırımlarına desteklerini sürdüren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,  Mezun Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına katılarak üniversiteyi kazanan öğrencilerimizi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Ahmet Akın’ı makamında ağırlayıp tebrik etti.

“BU GURUR BİZE, MUTLULUĞU SİZE YETER”

Öğrencilerin ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; “Eğitime katkı projelerimizden biri de Halk Eğitim Merkezi destek kursu. Bu noktada talepleri geri çevirmedik, her türlü desteğe hazırız dedik. Öğrencilerimize ne yapsak azdır. Sınava hazırlık sürecinde öğrencilerimize her türlü desteği verdik. 30’a yakın yavrumuz ülkemizin köklü üniversitelerinde önemli bölümlere yerleştiler. Bu bizim için gurur vesilesi. Yavrularımıza üniversite hayatlarında başarılar diliyorum. Bu yılda öğrencilerimizin her türlü ihtiyacını karşılamaya hazırız. Yeter ki öğrencilerimiz başarı dolu bir hayat geçirsin. Afyonkarahisar Belediyesi olarak gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

“EĞİTİME KATKILARINDAN DOLAYI BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Akın ise açıklamasında Başkanımız Mehmet Zeybek’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek; “2020 – 2021 Eğitim Öğretim yılında açtığımız destekleme kursuna 70 öğrenci katılım sağladı. Geçtiğimiz günlerde açıklanan sınav sonuçlarına göre 25 öğrencimiz üniversite kazandı. Maddi durumu yeterli olmayan aileler için bu desteği sağlıyoruz. Belediyemizde yaprak testler ve deneme sınavları gibi imkânları karşıladı. Sizlerin destekleri ile öğrencilerimiz başarıya ulaştı. Ailelerimiz, öğrencilerimiz ve şahsım adına sizlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Üniversiteyi kazanan öğrenciler ise Belediyenin sunduğu imkânlarla kazanmanın sevincini paylaşarak, Belediye Başkanı Zeybek’e teşekkür etti. Ziyarete gelen öğrencilere Başkanı tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.