UltrAslan Üni Kocatepe öğrencilerinden takdirlik davranış

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da üniversite topluluğu ultrAslan Üni Kocatepe öğrencileri, Salar imam hatip ortaokuluna kütüphane kurup öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Ultraslan Üni grubu öğrencilerinden oluşan 50 kişilik ultrAslan taraftar grubu, Afyonkarahisar Salar İmam Hatip Ortaokulu'na kütüphane kurdu. Kütüphaneye ise "Afrin Şehitler Kütüphanesi" adı verildi. Ortaokul öğrencileriyle birlikte besteler söyleyen ve tezahürat yapan üniversite öğrencileri ortaokullu kardeşleriyle unutulmaz ve bir o kadar da eğlenceli anlar yaşadı. Ortaokul öğrencilerinin gözlerinden okunan mutlulukları ise görülmeye değerdi.

Gerçekleştirilen programdan dolayı üniversite öğrencilerine teşekkürlerini sunan okul müdürü Yusuf Teke ‘ultrAslan’ın etkinliklerini basından takip ediyoruz gerçekten çok hayırlı işlere hizmet ediyorlar aracılık ediyorlar. Bizleri de unutmayıp bu kasaba okuluna gelip de bu hizmeti yaptıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin sevinçleri yüzlerinden okunuyor çok teşekkür ediyoruz.  Ayrıca şehitlerimizin hatırasına bir kütüphane oluşturdukları için bütün milletim adına kendilerine teşekkür ediyorum’ dedi.

 

BİZLER HER ZAMAN KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ

ultrAslan Üni Kocatepe Başkanı Mehmet Fahri Özdemir ‘Bizlerde burada öğrenciyiz diğer öğrenci kardeşlerimiz gibi. Üniversite topluluğuyuz. Öğrenci arkadaşlarımız için kütüphane kuralım istedik. Bizim için bu büyük bir gurur . Sonuçta şehitlerimizin adını yansıtmak, şehitlerimizin adlarını duyurmak bizim için büyük bir gurur. Burada öğrenci kardeşlerimiz var bize yardım eden, dersinden geri kalan, zamanından olan, maddi ve manevi elinden geleni yapan bir çok öğrenci kardeşimiz var. Onlara ben çok teşekkür ediyorum. Okul müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum bizlere emek veren gönül veren herkese çok teşekkür ediyoruz.

 

ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

ultrAslan Üni Kocatepe başkanı Özdemir üniversite gençleri olarak her zaman bu tarz etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştireceklerini belirterek ‘

 Elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruz. Yine devam edeceğiz durmuyoruz Ultraslan olarak sürekli yaptığımız etkinlikler bunlar. Kütüphane açmak sosyal sorumluluk projelerinde bulunmak bizler için her zaman önemli. Bugünde bir tanesini daha yaptık elinizden geldiğince yapmaya çalıştık kütüphanemizin adını Afrin Şehitleri koyduk. Afrin şehitlerimize ithafen ailelerine bir nebze olsun mutluluk getirmek için bu ismi uygun bulduk.’ Dedi.

ERENLER ESNAFI HER ZAMAN DESTEK GÖSTERECEK

Üniversite gençlerinden oluşan ultrAslan Üni Kocatepe ekibinin sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olduklarını ve olacaklarını söyleyen Erenler bölgesi esnafı Süleyman Sivri ‘Öncelikle tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diler kederli ailelerine başsağlığı dilerim. Gençlerimiz böyle güzel bir etkinliğe imza attı. Bizlerde üniversite bölgesi esnafı olarak bu gençlere elimizden geldiğince destek çıktık ve her zaman böyle güzel projelerde desteğimiz yanlarında olacak. Onlar üniversite öğrencisi kendi ellerinden geldiğince belli fedakarlıklar yaparak büyük mücadeleler veriyor bizlere de Erenler bölgesi ensafı olarak her zaman destek vermek düşüyor Allah hepsinden razı olsun.’ Dedi

Gerçekleştirilen kütüphane açılışı Ultraslan Üni öğrencilerinin hatıra fotoğrafı çektirerek ortaokul öğrencilerine kek,meyve suyu ve çeşitli hediyeler vermesiyle son buldu. >>Hayati Kanat