Uğur Ülgen, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü'nde Göreve Başladı

TAKİP ET

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Edirne Bölge Müdürlüğü'nde başarılı bir şekilde görev yaparken, Başkanlığımızın 28 Ağustos 2023 tarihli onayıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü'ne atanan Uğur ÜLGEN, 4 Eylül 2023 tarihinde yeni görevine resmen başladı.

Uğur ÜLGEN Kimdir?

Uğur ÜLGEN, memuriyet hayatına mülga Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nde adım attı. Burada çeşitli birimlerde meslek memuru, mütercim, şef redaktör, Şube Müdürü ve İl Müdürü gibi önemli pozisyonlarda görev aldı. Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü'nde Saha Uzmanı olarak görev yapan Ülgen, 2018 yılından itibaren İletişim Başkanlığı Edirne Bölge Müdürlüğü'nü başarıyla yönetti.

Aynı zamanda Halkla İlişkiler ve Tanıtım alanında yüksek lisans eğitimi alan Ülgen, Doğu Dilleri ve Edebiyatları Bölümü'nden lisans derecesi aldı. Dil konusundaki yetenekleriyle de öne çıkan Uğur ÜLGEN, Urduca'yı çok iyi, İngilizce'yi ise iyi derecede bilmektedir.

Evli ve iki çocuk babası olan Uğur ÜLGEN, yeni görevine başlamasıyla birlikte Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü'nde önemli çalışmalara imza atmaya devam edecektir

Uğur Ülgen kimdir