Tuzak Kurduğu Kadına Tecavüz Etti

TAKİP ET

Şüpheli bir kişi, şeytani bir plan kurdu. Yolun ortasına bebek arabası bırakan kişi, arabada bebek olup olmadığını kontrol etmek için kendi aracını durduran kadına saldırarak tecavüzde bulundu. Polis ekipleri, saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir çalışma ve inceleme başlattı.

Tarihi bir kasabada kan donduran bir olay gerçekleşti. Pazartesi günü akşamleyin bir kadın, yolda ilerlediği esnada bebek arabası gördü. Bebek arabasında bebek olup olmadığını göremeyen ve bebeğin hayatının tehlikede olduğunu düşüncesine kapılan kadın, aracını durdurarak bebek arabasına doğru yöneldi. Kadının bebeğe bakmaya çalıştığı esnada arkadan yaklaşan bir kişi, kadını ormanlık alana götürerek tecavüz etti.

Saldırganı yakalamak için çalışma başlatıldı

Thames Valley Polisi, gerçekleşen bu olay sonrası saldırganı yakalamak için acilen çalışma başlattı. Konuyla ilgili açıklama yapan Soruşturma memuru Dedektif Müfettiş Alice Broad, "Bu olay bölge halkında büyük paniğe neden oldu. Saldırganı yakalamak için özel memurlarımızı görevlendirdik. Ancak yine de halkımızdan birileri riskli durum gördüklerinde kendileri müdahale etmek yerine polis merkezini aramalılar" ifadelerini kullandı. 
 

alice broad thames valley