Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmine Afyon yoğun ilgi gösterdi

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi, sosyal mesafe kuralına uygun, kültür sanat faaliyetlerinde olan 'Arabada Sinema' etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Afyonkarahisar Belediyesi, sosyal mesafe kuralına uygun, kültür sanat faaliyetlerinde olan 'Arabada Sinema' etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Motorkros Alanına düzenlenen “Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı” isimli filme yurttaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen Arabalı Sinema Günleri etkinliği yine büyük ilgi gördü. Etkinliğin gerçekleştirildiği alanı dolduran yüzlerce araç içerisinde yurttaşlar “Türkler Geliyor” isimli filmini takip etti.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında yurttaşlara moral vermek amacı ile düzenlenen Arabalı Sinema Günleri etkinliği devam ediyor. Motor Sporları Alanında  gerçekleştirmiş olan etkinliğe araçlarıyla gelen yurttaşlar kurulmuş olan dev ekranın önüne araçlarını park ederek efsane film Türkler Geliyor’u takip etti. Vizyona girdiğinden bu tarafa ilk defa bir açık alanda izlenen filme yurttaşlar büyük ilgi göstererek Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.

Filmlerin seslerinin kapalı devre radyo sistemi sayesinde dinlenebildiği etkinlikte araçlarından inmelerine izin verilmeyen yurttaşlara su, gazoz ve patlamış mısır ikramında bulunuldu. Ücretsiz olarak gerçekleştirmiş olan etkinlikte ‘Türkler Geliyor” adlı filmi takip etti.

“KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Filmi, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’de eşi Sevim Zeybek ile beraber takip etti. Etkinliğe ilgi gösteren Afyonkarahisarlılar’a teşekkür eden Başkan Zeybek, kültürel etkinliklerin bundan sonra da artarak devam edeceğinin müjdesini verdi. Zor günler geçirdiğimizi dile getiren Başkan Zeybek; “ Tüm Türkiye’de olduğu gibi bizde Afyonkarahisar’da hemşehrilerimizin hoşça vakit geçirmesi konusunda  büyük gayret gösteriyoruz.

Covid-19 tedbirleri kapsamında uzun bir süre evde kaldık. Yeni normal hayatın başlamasıyla bizler de adım adım bu hayata yurttaşlarımızı adapte etmeye çalışmaktayız. Sosyal mesafe kuralına uygun bir biçimde yurttaşlarımızı Arabada Sinema ile sinema tutkusunu yeniden yaşatmak istedik. Bu etkinliğimizde daha önceki etkinliklerimiz gibi yoğun ilgi gördü. Sizler memnun kaldığınız sürece biz bu tür faaliyetleri yapmaya devam edeceğiz. Sizlerden tek isteğimiz salgın dolayısı ile maske, mesafe ve hijyen. Burada olduğu gibi sosyal mesafeyi tüm yaşantımızda uygulamamız gerekmektedir. Bu vesile ile etkinliğimize katılan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.