Türkiye'nin En İyi Motosiklet Akrobasi Şov Pilotu Afyon'da gösteri yaptı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Türkiye'nin En İyi Motosiklet Akrobasi Şov Pilotunu Ağırladı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu Türkiye'nin en iyi motosiklet akrobasi şov pilotu Birkan Polat'ı gençlerle buluşturarak kutladı. İki farklı noktada gerçekleşen gösterilerde Polat, nefes kesen akrobasi hareketleriyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Başkan Mehmet Zeybek, Türkiye motosiklet akrobasi şampiyonu Birkan Polat'ı Afyonkarahisar'da ağırladı. 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Veysel Eroğlu Spor Salonu ve Erenler'de düzenlenen gösterilere katılan Başkan Zeybek, gençlerle birlikte Polat'ın performansını heyecanla izledi. Polat'ın cesur hareketleri ve etkileyici şovlarıyla dolu gösteriler, katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Birkan Polat, hafta sonu düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda da Motor Sporları Merkezi'nde gösterilerine devam edecek.

Gösteri sırasında, Polat al bayrağımızı Başkan Mehmet Zeybek'ten alarak motosikleti üzerinde selamlama yaparak gösterisine son verdi. Polat, Başkan Zeybek'e gösteriye ev sahipliği yaptığı için teşekkürlerini ileterek duygularını paylaştı. Afyonkarahisar'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Polat, şehrin Motorsporları Merkezi'nin Türkiye'deki önemine vurgu yaptı ve her yıl Motokros Şampiyonası için buraya geldiklerini belirtti. Ayrıca, olumsuz hava koşullarının bile heyecanlarını etkilemediğini vurgulayarak, "Burada kar yağsa da şov yapardık. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, gençlerin ve hemşehrilerinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak Birkan Polat'ı tebrik etti. Polat'ın motor sporları alanında ülkemizin yetiştirdiği tek akrobasi göstericisi olduğunu belirten Başkan Zeybek, gösterilerin heyecan verici olduğunu ve Polat'a teşekkür etti.