Türkiye'de yol durumu ve çalışma yapılan yollar

TAKİP ET

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bültenine göre Türkiye'de çalışma yapılan yollar

Ankara Çevre Otoyolunun Elvankent Kavşağı-Eskişehir Kavşağı 6 - 9. km.ler arasında köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle Eskişehir istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Elvankent istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Sakarya- Bozüyük yolunun 36-41.km leri arasında bulunan Ertuğrul Gazi ve Osman Gazi tünellerinin Sakarya yönündeki tüpleri yapım, Bakım ve Onarım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatılarak trafik akışı Bozüyük yöndeki diğer tüpten gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır.

Dursunbey-Harmancık yolunun 11-13.km.leri arasında (Hondular Mahallesi Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 10:00-16:00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacaktır

Muğla-Kale yolunun 32-41.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Belören-Hadim yolunun 14-17.km.leri arasında Eyiste Viyadüğü yapım çalışmaları nedeniyle 08:00-18:00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacaktır.

Korkuteli-Antalya yolunun 32-33.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Korkuteli istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Refahiye-İliç yolunun 22-52.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Ardahan-Şavşat yolunun 18-20.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Kozan-Feke yolunun 8-12.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Sinop-Boyabat yolunun 51.km.sinde köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

türkiye yol durumu türkiye yol durumu haritası türkiye yol durumu son dakika