Türkiye Belediyeler Birliği tarafından 11 farklı ilde düzenlenecek

TAKİP ET

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından 11 farklı ilde düzenlenecek Pandemi Sonrası Bölgesel Kalkınma Toplantıları'nın beşincisi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapıldı.

İZMİR (İGFA)- Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından ulusal kalkınmada yerel yönetimlerin yeri ve önemini vurgulamak amacıyla 11 farklı ilde düzenlenecek “Pandemi Sonrası Bölgesel Kalkınma Toplantıları”nın beşincisi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapıldı.

5 MADDELİK ÖZET

"Birincisi yönettiğimiz şehirleri salgın ve afetlere dirençli kılmak adına geliştirdiğimiz Kriz Belediyeciliği yaklaşımı. Tüm kaynaklarımızı sorunu çözmeye odakladık ve çözüme giden yol haritasını, yani kaynakların nereye kullanılacağını şehrimizin tüm diğer sivil ve resmi kurumlarıyla birlikte tasarladık. İkinci başlığımız tarım. Üçüncü başlığımız; girişimcilik, inovasyon ve yaratıcı endüstriler. Dördüncü başlığımız; şehrimizin doğayla uyumunu artırarak fiziksel ve ekonomik dirençliliğini sağlamak. Beşinci başlığımız İzmir’in dünya ile bağlarını güçlendirmek için kurduğumuz kent vizyon ortaklığı, turizm ve dış ticarete yönelik çalışmalarımız."

İZMİR ÖRNEK

AMİRAL GEMİLERİ