TÜRK MÜZİĞİ YARIŞMASI EGE BÖLGESİ BİRİNCİLERİ AFYONKARAHİSAR GENÇLİK MERKEZLERİ OLDU

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'Sahne Sırası Sende' Türk Müziği Ses Yarışmasının Ege Bölgesi etabı ;

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ‘Sahne Sırası Sende’ Türk Müziği Ses Yarışmasının Ege Bölgesi etabı 26 Mart 2019 tarihinde Denizli ilinde yapıldı. Ege bölgesinde bulunan Gençlik Merkezleri üyesi ve il birincisi gençler kendi aralarında, solo ses ve solo çalgı kategorilerinde bölge birincisi olabilmek için mücadele ettiler.

 

18-23 yaş kategorisinde Solo Kız Ses alanında Chiwemwe Chito,  Solo Erkek Ses alanında İbrahim AKCA,  24-29 yaş kategorisinde Solo Kız Ses alnında Bedia İsmet GÜRDAMAR,, Solo Erkek Ses alanında Tayfun KABADAYI ; 18-29 yaş kategorisinde özgün yorumlama alanında “Kazım Kümekaya, Bedia İsmet GÜRDAMAR, İsam ALBASRİ” ikilisi  il birincisi olmuşlardır.  İl Birincisi olan gençler 26 Mart Salı günü Denizli’de yapılan olan Ege bölgesi elemelerinde birincilerimiz Afyonkarahisar’ı temsil ettiler.

 

İlimizi temsilen Bedia İsmet GÜRDAMAR 24-29 yaş solo kız ses kategorisinde 3.olurken, Tayfun KABADAYI da 24-29 yaşsolo erkek ses kategorisinde Ege Bölgesi 1.si oldu. Ankara’da yapılacak olan Türkiye Finalinde Solo Erkek kategorisinde bizleri temsil edecektir. Afyonkarahisar Gençlik Merkezleri olarak bölge yarışmasına katılan tüm gençlerimize tebrik ederek, Finale kalan gencimize başarılarının devamını dileriz