Türk Markalarını Dünyaya Açan Kişi: Mehmet Salih Toğuç!

TAKİP ET

Son yıllarda e-ticaret dünyasında Türkiye'den gelen başarı hikayeleri giderek daha fazla ilgi çekiyor.

Bu isimlerden birisi de Türk markalarını dünyaya açan genç girişimci Mehmet Salih Toğuç. Resmi bir e-ticaret uzmanı olarak Amazonda başarıyla yürüttüğü işleriyle dikkat çeken Toğuç, Türk markalarının uluslararası arenada tanınırlığını artırmak ve dünya çapında bir iz bırakmak için Amazonda e-ticaret platformunu kullanıyor.

Başarılı girişimci, Türkiye'den çıkan markaların potansiyelini gördüğü için Amazon gibi küresel bir platformu tercih ettiğini belirtiyor. Türk markalarının yalnızca yerel pazarda değil, dünya genelinde de rekabet edebilecek nitelikte olduğunu vurgulayan Toğuç, e-ticaret alanında sahip olduğu bilgi ve birikimi Amazon’da satış yapmak isteyen Türk girişimcilerle paylaşarak Türk markalarına uluslararası bir platformda görünürlük sağlıyor ve satışlarını artırıyor.

Türk E-ticaret Girişimcileri Uluslararası Pazarda

Son dönemde dünya genelinde e-ticaretin giderek büyümesiyle birlikte Türk markalarının da uluslararası arenada adından sıkça söz ettirmesi, Mehmet Salih Toğuç’unstratejisinin ne kadar isabetli olduğunu gösteriyor.

Toğuç, Türkiye'nin sunduğu çeşitli ürünleri, kalitesi ve rekabetçi fiyatlarıyla dünya çapında tanıtmak ve Türk markalarının küresel pazarda daha fazla yer edinmesine katkı sağlamak için e-ticaret eğitimleri alanındaki çalışmalarını sürdürüyor.

Resmi E-ticaret Uzmanları Yetiştiriyor

Girişimci ruhuyla İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından gerçekleştirilen 45 saatlik “Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programı’nı tamamlayarak e-ticarete başlamak isteyenlere eğitim veren Toğuç, güncel olarak 50.000’den fazla kişiyi e-ticarete yönlendirmiştir.

E-ticaret alanında derinlemesine bilgi ve uzmanlığa sahip profesyonel bir e-ticaret uzmanı olan Toğuç, eğitim verme ve sertifika dağıtma hakkını yasal bir zemine oturtarak kursiyerlerine e-Devlet’te görünen resmi sertifika verilmesine destek oluyor.

Türk markalarının dünya genelindeki başarısının artmasıyla birlikte, Mehmet Salih Toğuç’unAmazondaki başarı hikayesi de e-ticaret dünyasında büyük bir ilham kaynağı olmaya devam ediyor.