TUREB Başkanı Suat Tural Afyon-Eğirdir yolunda trafik kazası geçirdi

TAKİP ET

Isparta'nın Senirkent ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aralarında Türkiye Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Başkanı Suat Tural'ın da bulunduğu 3 birey yaralandı.

Kaza, dün saat 17:00 civarında Senirkent ilçesi Dörtyol kavşağında gerçekleşti.  Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinden Eğirdir istikametine doğru seyir halinde olan B.B. idaresindeki 09 BC 267 plakalı otomobil, kavşakta Senirkent ilçesinden Yalvaç istikametine doğru giden A.C. idaresindeki 35 BFP 94 plakalı minibüs ile çarpıştı.

Kazada 09 BC 267 plakalı otomobildeki sürücü B.B. ve yanında yolcu olarak seyahat eden  Türkiye Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Başkanı Suat Tural ile diier araç sürücüsü A.C. yaralandı.

Vatandaşların kaza ihbarı ile vaka yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ambulansla Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Suat Tural'ın durumunun ağır olduğu bilgisine ulaşıldı

TUREB Türkiye Turist Rehberleri Birliği açıklama yaptı

21 Ağustos 2021 Cumartesi günü ağır bir trafik kazası geçiren TUREB Yönetim Kurulu Başkanımız sevgili Suat TURAL başarılı bir ameliyat geçirmiştir.

Bu sabaha karşı geçirdiği beyin cerrahisi operasyonu sonrası alındığı yoğun bakımda, Isparta Şehir Hastanesi başhekimi dahil tüm dallardan uzman hekimlerin titiz takibindedir.
TUREB Yönetim Kurulu üyemiz Ozan SAYIN bu sabah Isparta Şehir Hastanesi’ne ulaşmış ve başkanımızın durumunu yakından takip etmektedir. Antalya Turist Rehberleri Odası Başkanı Hayati KORUCU da hastaneye gelerek destek olmuştur.

Meslektaşımız ve aynı zamanda İzmir 112 Ambulans Servisi Hekimi olan Dr. Kerem ÖZBAŞ da başkanımızın durumunu yakından takip etmekte ve doğru bilgilenmemizi sağlamaktadır.
Başkanımızın sağlığı ile ilgili tüm güncel gelişmeleri meslektaşlarımızla düzenli olarak paylaşacağız ifadelerine yer verildi

TUREB YÖNETİM KURULU.

suat tural trafik kazası tureb afyon haber