Tuluklar'dan Müthiş İnternet Fırsatı: Turkcell Fiber İle Hız ve Avantajlar Kapınızda!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da bulunan Tuluklar Turkcell Superonline Fiber İnternet Çözüm Merkezi müthiş internet kampanyasını duyurdu! İşte kaçırmamanız gereken o kampanya hakkında bilgiler..

Turkcell Fiber İnternet Kampanyasıyla Zam Öncesi Avantajlar Kaçırılmaz!

Tuluklar Turkcell Superonline Fiber İnternet Çözüm Merkezi, hızlı internet ihtiyacınızı karşılamak için müthiş bir fırsat sunuyor! Turkcell Fiber İnternet'in hızı ve güvencesiyle tanışmak için şimdi en doğru zaman. Zam öncesi indirimlerle birlikte, kurulumdan aktivasyona kadar birçok avantaj sizleri bekliyor.

İşte Kampanya Detayları:

    Ücretsiz Kurulum ve Modem: Turkcell Superonline tarafından sunulan bu özel kampanyada, kurulum ve modem ücretsiz! Bağlantıya geçmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

    Cayma Bedeli Üzerine Bonus: 12 aylık taahhüt süresince yaşanan olası değişiklikler için cayma bedeli, 1.250 TL'ye kadar tarafımızdan karşılanıyor. Size sadece hızlı internetin tadını çıkarmak kalıyor!

    Hız Seçenekleri ve Fiyatlar:

    25 MBPS Limitsiz Internet: Sadece 290 TL'ye, 12 ay taahhütlü.

    100 MBPS Limitsiz Internet: Yalnızca 340 TL'ye, 12 ay boyunca sınırsız internet keyfi.

    1000 MBPS Limitsiz Internet: 440 TL'ye, 12 ay boyunca ultra hızlı internet deneyimi.

Tuluklar Turkcell Superonline Fiber İnternet Çözüm Merkezi olarak, 1000 MBPS destekli fiber altyapımızla size en iyi hizmeti sunmaktan gurur duyuyoruz.

Turkcell Fiber İnternet Kampanyası'ndan yararlanmak ve daha fazla bilgi almak için bizi hemen arayın veya ofisimize uğrayın:

Tuluklar Turkcell Superonline Fiber İnternet Çözüm Merkezi

Adres: Ali Çetinkaya Mahallesi Atatürk Bulvarı Caddesi, Suit Apartmanı, Merkez/Afyonkarahisar

İletişim: Sultan Bahçeci - Tel: 0 530 915 16 85

Hızlı ve güvenilir internetin tadını çıkarmanın tam zamanı! Turkcell Fiber İnternet ile iletişimdeki sınırları aşın, online deneyiminizi yepyeni bir seviyeye taşıyın!

tuluklar afyonkarahisar tuluklar superonline