Tosuncuk teslim oldu!

TAKİP ET

Kırmızı bültenle aranan 'Tosuncuk' teslim oldu! Kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın, Brezilya Sao Paulo'da teslim olduğu öğrenildi.

Kırmızı bültenle uzun zamandır aranan Aydın, yaptığı videolu açıklamada, kısa süre içinde Türk elçiliğine teslim olacağını söylemişti.

Kurucusu bulunduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce bireyi dolandırdıktan sonra yurtdışıra firar eden ve kırmızı bültenle aranan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın, Brezilya Sao Paulo'da teslim bulunduğu bildirildi.

Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, dün avukatları vasıtasıyla bir video paylaşmış ve kendi hür irademle en kısa sürede Türk yargısına teslim olacağım demişti

Ben Mehmet Aydın. Bilindiği gibi Çiftlik Bank’ın kurucusu ve mucidiyim. Bu projeye başlarken amacım oyun platformumuzu kullanan bireylerin hem oyun oynamaları, hem de şirketimizin reklam bütçesi amacıyla ayırdığı paradan faydalanmaları, ek bir gelir elde etmelerini sağlamaktı açıklamasını yapmıştı

 

tosuncuk teslim oluyor tosuncuk teslim oldu çiftlikbank mehmet aydın